Pssst! Vil du høre en hemmelighed?

Jeg skrev jo forleden om, at jeg havde søgt om praktik i Nepal. Jeg havde afsendt den allersidste ansøgning til skolen, som sådan set afgør om det jeg vil undersøge under mit ophold er fagligt relevant, og dermed er god nok grund til at rejse over på den anden side af jorden for at fuldføre modulet. Der er kommet svar…

godkendt2

… Jeps… Jeg er altså blevet godkendt af skolen, til at tage i praktik i Nepal. Der er selvfølgelig en masse praktisk som skal ordnes – men nu er det en mulighed, uden de helt store forhindringer, i forhold til at komme afsted! Jeg tror sjældent jeg er blevet så glad for en mail, nogensinde i mit liv før.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Pssst! Vil du høre en hemmelighed?

  1. Tillykke med det. Nu må du så passe godt på hovedet og alle andre kropsdele indtil da, så du kan komme hel og sund derned. Du får jo nok at lave når du er der. :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.