En af de ting som jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle om herinde på bloggen, er at jeg har søgt om at komme i praktik i Nepal efter sommerferien. Det vil være en relativ kort praktik på kun 4 uger, og dermed er ophold i Nepal på omkring 4,5 uge. Den sidste ansøgning er blevet sendt afsted i denne uge, og så venter jeg ellers bare med spænding. Jeg er dog allerede blevet godkendt af organisationen til at rejse afsted – nu er det kun skolen der mangler at godkende den problemstilling som jeg vil undersøge under praktikopholdet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Trine says:

  Du skal da helt afgjort afsted! :D Hvilken super ide for en praktik, pøj pøj med det.

  1. admin says:

   Tak skal du have! :D
   Jeg syntes også det er et super spændene projekt! Har også lavet en spændene problemstilling jeg gerne vil undersøge under mit ophold :D

 2. Far says:

  Det bliver så fedt for dig/jer. Sikke en oplevelse.
  (P.s. du mnagler en opdatering. Du er altså igen blevet lidt ældre min pige (Selv om vi endnu ikke har modtaget en invitation ;o( )
  knus herfra

  1. admin says:

   Ja! Det er virkelig en oplevelse for livet!

 3. Det lyder helt fantastisk! Håber du kommer afsted!

  1. admin says:

   Ja det kunne virkelig være en uerstattelig oplevelse!

 4. Det bliver da spændende hvis du bliver godkendt af skolen

  1. admin says:

   Ja :D Det kunne da bare være for godt!

 5. […] skrev jo forleden om, at jeg havde søgt om praktik i Nepal. Jeg havde afsendt den allersidste ansøgning til skolen, som sådan set afgør om det jeg vil […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.