Jeg har søgt om praktik i Nepal

En af de ting som jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle om herinde på bloggen, er at jeg har søgt om at komme i praktik i Nepal efter sommerferien. Det vil være en relativ kort praktik på kun 4 uger, og dermed er ophold i Nepal på omkring 4,5 uge. Den sidste ansøgning er blevet sendt afsted i denne uge, og så venter jeg ellers bare med spænding. Jeg er dog allerede blevet godkendt af organisationen til at rejse afsted – nu er det kun skolen der mangler at godkende den problemstilling som jeg vil undersøge under praktikopholdet.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Jeg har søgt om praktik i Nepal

    1. Tak skal du have! :D
      Jeg syntes også det er et super spændene projekt! Har også lavet en spændene problemstilling jeg gerne vil undersøge under mit ophold :D

  1. Det bliver så fedt for dig/jer. Sikke en oplevelse.
    (P.s. du mnagler en opdatering. Du er altså igen blevet lidt ældre min pige (Selv om vi endnu ikke har modtaget en invitation ;o( )
    knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.