projekt1For lidt over en måned siden, skrev jeg omkring, at jeg var gået i gang med at indkøbe/samle remedierne til et nyt møbelprojekt. Jeg har modtaget ét ud af to, af de typer tapet, jeg havde bestilt. Jeg har desuden fået indsamlet de sylteglas jeg skulle bruge, så nu er jeg lige så stille gået i gang med projektet jeg ellers fortalte lidt om.

Jeg har fået en gammel reol af min farmor og farfar (hvor perfekt kan det lige være?). Den var noget slidt, og ikke særlig spændene, i forhold til, hvad der ellers er min smag – men grundstrukturen i den, er simpelthen så perfekt, til mit køkken. Jeg har en idé om, hvordan slutresultatet skal være, men har endnu ikke bestemt mig helt. Det jeg er mest usikker omkring, er hvilken farve, reolen skal have. Tiktræs farven er rigtig fin, men den har så mange skader, som er for åbenlyse, når den er i sin naturlige farve, at den 100% sikkert skal males. Jeg har desuden måtte save lidt af bunden af, da den var i stykker; men det er blevet ganske okay.

Hvad så med sylteglassene, som ligeledes er på billedet? Ja det er en overraskelse hvad der skal ske med dem; men det er nu slet ikke sikkert, at det jeg går med i tankerne, kan lykkes, men jeg vil nu alligevel give det et forsøg!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.