Hyldeprojekt 1.2: Så er vi i gang!

collageprojekt

Så er jeg kommet i gang med hyldeprojektet. Hylderne er ved, at blive malet i grundfarven, som er hvid, og så må jeg få taget stilling til, om den skal have en anden farve med tiden. Jeg er også kommet i gang med at male på sylteglassene. Lige nu ser det hele forfærdeligt ud (gør det altid på det her stadie), men jeg håber alligevel på at slutresultatet bliver fint. Lidt spændene er det da, afgjort!

… Det vare heller ikke længe inden jeg også skal til, at lege med tapet. Det er straks meget værre! Jeg har aldrig nogensinde håndteret tapet. Jeg må tage det, som det kommer, og bare krydse fingre for, at jeg når frem til et resultat i nærheden af det, som jeg går og dagdrømmer om.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.