I går havde jeg min første vagt i Føtex i over 2 måneder. Det var en smule surrealistisk, at være tilbage. I dag har jeg endnu en vagt i Føtex, og i morgen starter jeg så op på mit job på sygehuset igen. Jeg må indrømme at man lige skal vænne sig til, at være tilbage til en normal hverdag, efter man har været væk fra det hele så længe. Pludselig har man en masse ansvar igen, som man ikke havde i samme omfang da man var ude at rejse.

Udsigten til kun at skulle have ét job i fremtiden, og ingen studie ved siden af, er både fristende og skræmmende. Jeg ved da godt at jeg ikke skal være i Føtex for evigt, men jeg tror måske alligevel det bliver svært at give slip, når jeg engang skal det. 8 år er det alligevel blevet til. Så mange år kan man ikke være på en specifik arbejdsplads, uden at have en vis portion loyalitet.

Jeg kommer til at savne friheden ved at have et studiejob, og et studie, hvor man i høj grad selv er med til at tilrettelægge ens tid. På et studiejob er det langt mere almindeligt at bytte sine vagter med andre, og langt nemmere at få lange ferier, end det vil blive når man kommer ud og får sin første fastansættelse. Alligevel tror jeg mest af alt at jeg glæder mig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Har lyst til at sige… Velkommen tilbage og jeg håber sådan at du kommer ind i en god hverdag. Men vil gerne tro at det med tiden vil være en stor omvæltning..

    Håber du får en god start på den nye uge..

    Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk/

    1. Tusind tak! Det er rigtig godt at være hjemme! Jeg er stadig meget rejselysten – men det skal jeg nok få afviklet en anden god gang ;) Drømmer om at komme til Japan igen, og ellers se sydkorea, og vietnam. Men nu handler det, som du siger, om at komme ind i en god hverdag igen… OG JA! Det er virkelig en kæmpe omvæltning ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.