Hvad i alverden har jeg dog rodet mig ud i?!

IMG_6785 kopi

Mine kollegaer manglede én deltager mere, for at kunne stille to hold til årets DHL stafet. Ikke til gåholdet (nej for den slags er mine seje kollegaer altså ikke til), men på løbeholdet! Selvfølgelig syntes jeg da at det var synd, at de manglede en holdkammerat, og derfor meldte jeg mig til. Jeg fik bare ikke lige tænkt over, at jeg jo faktisk ikke rigtig har løbet siden jeg kom til skade med mit ben sidste år, da jeg faldt af Largo…. Fedt. Så federe end nogensinde, og total ude af form… I dag løb jeg ruten da jeg fik fri fra arbejde. Den skulle være 5 km, så jeg må have løbet forkert et sted, for jeg løb kun 4.78 km. Det gik med nød og næppe, på hele 33 minutter… Men nu er jeg i det mindste i gang med at løbe. Så har jeg lige en uge til at få trænet op til selve løbet.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvad i alverden har jeg dog rodet mig ud i?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.