Jeg kan ikke komme i tanke om, hvilke fede funktioner jeg ellers kan smække på mit nye layout – og  kan dermed ikke finde på mere, jeg kan sidde og kode, og nørkle med. Der er vidst umiddelbart, virkelig kun designdelen tilbage, og indtil videre har jeg formået at lave et layout man formentlig vil kunne kigge på i mange måneder endnu, uden at føle sig overvældet. Det er måske endda dødkedeligt?

Jeg syntes farverne er flotte og low-key, og det gør mig ikke noget de er en lille smule kedelige. Dem kan jeg altid pifte op, hvis jeg bliver træt af den støvede fornemmelse de alle sammen har over sig. Nej, mit store problem, ligger i headeren. Egentlig ville jeg gerne smide et eller andet super fedt billede ind af mig selv – men jeg er bestemt ikke en linselus (!!) og har derfor ikke ret mange billeder af mig selv. Vi behøver ikke at nævne, at jeg heller ikke er særlig fotogen!

Jeg har også overvejet om jeg skulle smide et billede ind af noget smukt natur – men for at være helt ærlig, så siger det jo altså ikke ret meget om mig, og min blog. Det er trods alt en personlig blog, med næsten et dagbogsagtigt tema. Det kunne selvfølgelig være et billede jeg selv har taget, men jeg syntes hurtigt siden får stemning af ‘rejseblog’.

Jeg har også overvejet helt at droppe headeren. Men så bliver det hele også bare utrolig farveløst og monotont… Jeg ved ikke helt hvad jeg finder på, men al inspiration er kærkommen! Kom endelig med forslag til forbedringer, hvis du får nogle idéer af at kigge på mit lille foreløbige sneak peek.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Jeg føler lidt der skal være nogle hvide streger af en art i den grønne *kasse*. Jeg ved ikke hvad det kunne være… for du vil jo også gerne ha det siger noget om dig.. Et smukt billede af grønne planter ville også være nice, men igen.. siger det måske ikke en masse om dig.. Jeg har selv et billede som jeg selv har taget.. har tit overvejet at skifte det ud, men ved virkelig ikke hvad jeg skulle ha i stedet for.. Håber du finder på noget..

  Knus <3

  1. Jeg syntes dit billede i din header er super flot :) Jeg forbinder det total med dig, men det kan selvfølgelig godt være at det bare er fordi jeg er vant til at det er på din blog? Det ved jeg ikke. Uanset hvad syntes jeg ikke det gør noget, at der ikke er et billede af dig selv i din header, for du er så god til at få lagt billeder af dig selv op i indlægget :D

   1. 1000 tak og ja du har ret.. man forbinder både mit header billede og farven på min blog med mig.. Det er svært at gøre så meget ved.. farven tror jeg aldrig jeg kommer af med.. kan egentlig godt li at det ikke er hvidt som alle andre.. :D

    1. Ja det er også fedt at din blog ikke ligner alle andre <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.