I fredags var det min fødselsdag! Jubii! Jeg havde en rigtig, rigtig dejlig dag, trods begrænsningerne fra benet. Jeg blev vækket af Rene med sang om morgenen. Faktisk fik jeg rigtig meget sang, for min mor, min farmor, og mine kollegaer, ringede alle og sang fødselsdagssang for mig, og lykønskede mig. Var virkelig beæret over at der var så mange der tænkte på mig.

Rene havde dækket det fineste bord, med flag balloner, og stearinlys. Samtidig stod der nye rundstykker, lækker juice, og en masse dejlige gaver. Der er vidst ingen der ikke ville syntes at det var dejligt at vågne op til. Jeg var i hvert fald rigtig glad, og meget taknemlig over at være så forkælet (også) på min fødselsdag.

Jeg fik nogle dejlige gaver. Af Rene fik jeg et par smukke Sif Jakobs øreringe, og et par vans. Af min mor og Bøje fik jeg et piskeris, og en elektronisk køkkenvægt. Mine svigerforældre gav mig tre dybe tallerkner og et fad fra PIP studio.

Da jeg, som I ved, ligger på langs det meste af tiden, grundet skaden i mit lår, måtte vi finde på noget at lave herhjemme som kunne gøres fra sofaen. Rene og jeg havde i forvejen besluttet at vi ville holde gysermaraton hele dagen. Vi endte med at se seks film; Happy Death Day (ok underholdende – værd at se), It comes at night (kedelig), Don’t hang up (den var lame), Mom and dad (lidt sjov), The purge: election year (Tja… Man var da underholdt), The dark tower (Ikke en gyser, men meget underholdene). Vi gik også i gang med at se The killing of a sacred deer, men fik ikke set den færdig.

Vores maraton var kortvarigt ‘afbrudt’ af et visit fra min søde storebror, Patrick. Det var rigtig hyggeligt, at han kiggede forbi. Patrick havde medbragt en lækker hindbærkage (og så er man jo altid velkommen hos mig).

Normalt inviterer Rene og jeg hinanden ud og spise, når vi hver især har fødselsdag. Det var desværre ikke en mulighed i år – igen fordi mit ben driller, og jeg har svært ved at sidde op i længere tid af gangen pga. det – men vi fandt da bare en anden løsning. Vi endte med at få takeaway (burger), og det passede vel egentlig også rigtig godt til filmmaratons stemningen.

Alt i alt en helt fantastisk fødselsdag i år! Jeg er glad for at jeg har så mange søde mennesker omkring mig, som var med til at gøre dagen til noget ganske særligt ved at ringe, og skrive, og møde op på dagen. Af hjertet tak.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.