Jeg har virkelig haft et par gode dage. Tirsdag havde jeg besøg af en af mine søde kollegaer. Onsdag havde jeg besøg af min søde veninde, Line. Det har været så dejligt at de har kigget forbi begge to. Dagene er lange lige meget hvordan man vender og drejer det, når nu man bare ligger på sofaen, men det er noget mere udholdelige når man får så dejligt besøg. Desuden dufter min lejlighed dejligt af blomster – og lige meget hvor man kigger hen efterhånden, står der en smuk buket. Jeg har selvfølgelig sat dem alle i stuen, så jeg kan nyde dem fra sofaen af.

Det har også været et par gode dage, fordi det generelt har gået lidt bedre med benet. Tirsdag aften havde jeg lige en tur mere, hvor det gjorde nærmest uudholdeligt ondt selv når jeg bare lå helt stille, men ellers har der faktisk været nogenlunde styr på smerterne. Jeg tror efterhånden på, at det hele nok skal blive godt igen. Trods kirurgerne sagde at hævelsen på mit ben formentlig ikke ville forsvinde trods ro, så tror jeg faktisk at den er blevet bare en lille smule mindre. Måske ønsketænkning; men jeg vil tillade mig selv at stole på mine øjne, og se lyst på tingene.

Det er forøvrigt min fødselsdag i morgen. Egentlig har jeg været noget bekymret for den. Af en eller anden grund betyder min fødselsdag meget for mig. Rene og jeg plejer at være gode til at gøre hinandens fødselsdage til noget helt særligt, og derfor er begge dage noget jeg normalt ser meget frem til. I år kan vi ikke lave det helt store på min fødselsdag (jeg håber det ser anderledes ud d. 3/3 når det er Renes fødselsdag), da jeg jo fortsat skal holde mit ben i ro. Rene og jeg har dog planlagt at holde et fødselsdags videomaraton hvor vi ser gyserfilm hele dagen, så det skal nok blive en fantastisk dag trods begrænsningerne! Jeg er i hvert fald begyndt at glæde mig igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Lyder såå dejligt med lidt besøg og at det stille og roligt går den rigtige vej. Håber sådan det bliver godt igen.. Og hjertelig tillykke med fødselsdagen (lidt forsinket). Håber du havde en dejlig dag..

    Knus Jeanette.

  2. Tusind tak :D <3 Altid bedre sent end aldrig, ikke ;)
    Jeg håber også at benet bliver helt godt igen :) <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.