Denne uge blev det kun til 700 gram. Det var egentlig også lidt planen at det skulle gå lidt langsommere, da vægttab på over 1 kilo om ugen er lidt massivt. Så travlt har jeg heller ikke. Mit BMI er stadig for højt, og der er laaang vej til at jeg er normalvægtig. Der er dog ikke så langt til mit første delmål; 78 kg.

At nå en vægt på 78 kg vil betyde at jeg har tabt de første 10 kg (og en smule mere til). Jeg er over halvvejs mod mit første delmål og er sikker på at det nok skal lykkes! Jeg håber på at nå det på omkring 8 uger. Måske lidt længere tid, måske lidt kortere. Jeg vil ikke slå mig selv i hovedet med det, hvis det tager længere tid, så længe jeg når delmålet på en sund og fornuftig måde.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Fre d. 1/6: 81,9 kg (- 0,7 kg) Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg) Uge 6: XX kg (- XX kg) Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg) Uge 7: XX kg (- XX kg) Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg) Uge 8: XX kg (- XX kg) Uge 13: XX kg (- XX kg)
Fre d. 25/5: 82,6 kg (- 1,4 kg) Uge 9: XX kg (- XX kg) Samlet vægttab: – 6,8 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Din kurve er så fin :D hvor har du den? er det word eller ?

    1. Ja jeg sidder bare og laver den i word/Excel ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.