Jeg ved godt at det heldigvis går fremad med mit ben, og jeg allerede kan meget mere end jeg/fysioterapeuten/ortopædkirurgerne havde regnet med at jeg ville kunne på nuværende tidspunkt – men hold kæft hvor er jeg altså bare træt af det forbandede ben alligevel!

For det meste er det fordi jeg har gjort noget dumt, at jeg får ondt, men nogen gange er det som om at smerterne kommer ud af den blå luft. Selvfølgelig er det nok fordi jeg har lavet en eller anden form for overbelastning og ikke har opdaget det i øjeblikket jeg har gjort det, fordi jeg måske har været grebet af situationen. Det gør mig så træt. Så umådelig træt, at det konstant sætter en stopper for de ting jeg gerne vil, og ikke mindst skal.

Det er nok ikke nogen hemmelighed at i dag er en af de dage hvor det bare gør hammer ondt. Den ene klump på benet er hævet op og helt hård. Jeg har heldigvis fået en ekstra tid ved fysioterapeuten i eftermiddag, så jeg har to i denne uge, med relativt kort interval. Så kan jeg nemlig få en omgang laserbehandling allerede i eftermiddag. Det plejer at hjælpe på hævelsen, og dermed også smerterne.

Selvfølgelig skal jeg – som jeg også skrev tidligere – glæde mig over de store fremskridt, men jeg bliver sgu ked af det, når det går den anden vej. Jeg føler mig så isoleret på de dage. Enten fordi jeg er nødt til at blive hjemme fra alting, og mister friheden til at gå ud når jeg vil, eller fordi jeg går i en osteklokke og ikke er mit sædvanlige glade jeg, fordi jeg har ondt.

Samtidig får det mig næsten til at miste modet hvad angår vægttabet. Det er i forvejen hårdt at skulle tabe sig så mange kilo som jeg skal, uden at dyrke nogen som helst former for motion. At jeg så oveni købet nogen dage nærmest helt bliver begrænset i at gå, gør jo nærmest min dag til en ren faste dag. Jeg har dog ikke mistet modet, men jeg kan mærke, at dage som i dag, har man bare mest af alt lyst til at opgive at tænke over hvad man stopper i hovedet, og bare tage det første, bedste, nemmeste (og for det meste mest usunde), der er at finde i køleskabet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.