Endnu et år er gået i selskab med min dejlige kæreste Rene. I dag har vi været kærester i 3 år. Tiden flyver afsted, og jeg må indrømme at jeg virkelig forsøger at nyde hvert et sekund vi har sammen. Det lyder rosen rødt – og ved I hvad? Det er det sgu også! Vi har det virkelig bare dejligt sammen.

Ovenstående billede er taget på vores tur til USA sammen. Vi havde en fantastisk tur, og samlede en masse gode minder sammen. Nu står vi snart overfor endnu en lang rejse sammen. Vores rejse til Japan. Et land jeg virkelig glæder mig til at dele min entusiasme omkring, med Rene.

Vi drømmer stadig om at finde et hus, hvor vi kan slå os nede, og nyde livet som husejere. Det er ikke sket endnu, men det rette hus skal nok dukke op engang. I virkeligheden er det jo heller ikke så vigtigt hvor, eller hvad vi bor i, så længe vi har hinanden.

Dagen i dag skal dog ikke fejres. Rene er på arbejde på Sjælland, og jeg skal selv i nattevagt. Heldigvis er det jo også kun endnu én dag (og kun det 3. år ud af mange), ud af resten af vores liv, så vi har massere dage til at fejre vores kærlighed til hinanden, en anden gang.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.