Fyeeeh! Jeg glemte at poste et vægt-update indlæg i går. Nå, sådan kan det gå. Here it comes. Jeg har ikke levet for sundt i denne uge. Stadig for mange is, og andre godter (har haft gæster). Alligevel er det lykkedes mig at i det mindste tabe lidt over et halvt kilo. Det er ganske fint. Ligevægt og vægttab er altid kærkommen, uanset i hvilket omfang.

Jeg kan stadig ikke se at jeg har tabt mig når jeg kigger mig i spejlet. Jeg kan mærke det på mit tøj (og når jeg sidder ned på hårde overflader! Haha! Min popo er blevet så sart!). Jeg syntes det ligner at jeg begyndt at tage på, på maven igen, men jeg tror måske det er synsbedrag. Jeg bimler lidt med om jeg skal begynde at følge med i mit abdominale omfang? Jeg gider bare heller ikke at blive for fanatisk omkring det hele. Jeg må summe lidt mere over det.

Jeg har valgt at lave en ny oversigt/graf over mit vægttab, da jeg jo vil fortsætte et godt stykke tid endnu, og der efterhånden var rigeligt med datapunkter på den gamle. Den nye ser så lidt tom ud indtil videre, men den skal nok hurtigt blive fyldt op med en masse punkter.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 18:Uge 23
Fre d. 3/8: 71,5 kg (-0,7 kg)Uge 19:Uge 24
Uge 15:Uge 20:Uge 25
Uge 16:Uge 21:uge 26
Uge 17:Uge 22:Samlet vægttab: – 17,2 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg synes simpelthen det er så sejt, at du deler din vægttabs rejse med verdenen. Jeg finder det enormt motiverende at følge andres vægttab, så jeg kan se det faktisk nytter noget :D

  Knus <3

  1. Årh hvor er du bare sød Marie! :D <3
   Hvor er jeg glad for at det også er motiverende for dig ^_^ Jeg har det på samme måde, hvis jeg har fundet blogs der gør det samme. Det kan være med til at give mig det sidste skub til selv at træffe nogle andre livsstilsbeslutninger :)

 2. Ellers skal du tage billeder hver uge, eller hver anden, eller måske hver måned. Alt afhængig hvad motivation du har omkring det. Der kan jeg tydeligt se forskel.

  Og tillykke med de -700 gram

  1. Det med billederne har jeg prøvet før. Det virker ikke for mig. Jeg bliver SÅ demotiveret hver gang jeg ser mig selv på et billede. Jeg ved ikke – selvom der er forbedringer fra gang til gang, væmmes jeg ved billederne, og jeg bliver ked af det hver gang jeg ser et gammelt. Jeg ved ikke hvorfor jeg reagerer så voldsomt på dem, men det gør jeg virkelig. Så tror jeg næsten målebåndet vil være sundere for min psyke ^^” Men tak for et ellers godt forslag!

   Og tusind tak :) <3 Jeg er spændt på hvordan jeg klare 3 ugers ferie XD

   1. Jeg tog jo 1½ kg på i min 2 ugers ferie, så det er egentlig okay synes jeg.
    Så du skal også nok klarer den! :) Ingen tvivl der. lidt kg i ferien går jo nok, man skal også leve.

    Ja så må du bruge målebåndet, hvis det er bedre motivation for dig, man skal gøre det der virker for en.

    1. Ja man skal i hvert fald have lov til at holde ferie, og ikke tænke for meget over det ^_^ Desuden flyver jeg ned til hedebølge, så bare det at gå korte ture bliver nok en kæmpe belastning, så mon ikke det går lige op med et par is? Haha!

     1. Selvfølgelig gør det det :) Bare tag dem uden alt for meget fløde :D Rigtig god ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.