Endnu en uge er gået. Jeg tæller fortsat ikke kalorier, og det går sådan ok. Jeg har indtil videre haft en rigtig travlt uge på arbejdet, hvilket har gjort at jeg nok også har gået lidt ekstra. Desuden har jeg været lidt forkvalmet af uransalige grunde, de to sidste aftener, så jeg har nok også spist en smule mindre end jeg plejer til aftensmad. Kombinationen af dette har resulteret i et vægttab på 1,1 kg i denne uge. Helt klart i overkanten af hvad jeg stiler efter.

Jeg har det lidt ambivalent ved de store vægttab jeg af og til har. For det første er jeg jo rigtig glad for at smide de ekstra kilo. Så er der dét mindre at skulle tabe mig senere. Modsat tror jeg næppe at det er godt for mig at tabe mig så meget af gangen over en længere periode. Jeg tror blandt andet at mit hårtab skyldes mit vægttab på over 20 kg på under 6 måneder. Jeg må gøre et forsøg på at sætte tempoet lidt ned i næste uge. Jeg tror ikke at det bliver noget problem, for jeg skal ikke arbejde så mange dage i næste uge som jeg har gjort i denne, så der vil højest sandsynligt ikke blive gået lige så mange skridt som i denne uge.

Jeg kan for øvrigt godt se vægttabet efterhånden – jeg kæmper knap så meget med mit forskruet selvbillede, som jeg gjorde i starten. Hvor jeg efterhånden havde fået samlet mig tre deller på ryggen, er der nu kun skyggen af den ene. Mine kraveben som ellers efterhånden var dækket af fedt, er blevet mere synlige. Mine arme kan være i mine trøjer igen. Jeg syntes (selvfølgelig) at det er svært at se uge for uge, men jeg er ikke længere i tvivl om, om jeg nu også taber mig. Det har også betydet meget at jeg har kunne gå 2 størrelser ned i trøjer på mit arbejde og 1 størrelse ned i bukser. Det tydeliggøre virkelig vægttabet for mig.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgFredag d. 21/09: 69,2 kg (-0,6 kg)Uge 23:
Fre d. 03/08: 71,5 kg (-0,7 kg)Fredag d. 28/09: 68,5 kg (-0,7 kg)Uge 24:
Fre d. 10/08: 71,3 kg (-0,2 kg)
Fredag d. 05/10: 67,4 kg (-1,1 kg)Uge 25:
Fre d. 07/09: 70,4 kg (-0,9 kg)
Uge 21:uge 26:
Fre d. 14/09: 69,8 kg (-0,6 kg)
Uge 22:Samlet vægttab: – 21,3 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.