Som så mange andre, har jeg massere af håb, drømme, og ønsker for det nye år, som vi netop er kommet ind i. Jeg har besluttet mig for at dele lidt af mine tanker omkring hvad jeg håber at opnå, og vil forsøge at efterleve, i det nye år. Nogle af tingene på min “liste” for det nye år, indebærer flere tanker end andre, og jeg har derfor valgt at dele det hele op, i et par indlæg, i stedet for at skrive ét indlæg som bliver ulideligt langt.

Den obligatoriske slankekur, tænker du nok? Du har ikke helt ramt ved siden af. Jeg tabte mig fra slut af april 2018 til december 2018, 26,6 kg. Inden du begynder at tænke, nej hvor var det flot, må jeg desværre skuffe dig, og forklare, at jeg tilgengæld også havde taget alle disse kilo på, på kun omkring 3 år. Nogle af kiloene hægtede sig vidst på allerede for knap 3,5 år siden, da jeg mødte min dejlige kæreste, Rene. De velkendte kæreste-kilo.

Vægten tog dog først fart da jeg kom til skade med mit ben i en rideulykke. Jeg blev inaktiv, men fortsatte med at spise de portionsstørrelser jeg plejede, hvilket fik vægten til at stige og stige.

Værst blev det i den måned jeg lå sygemeldt hjemme på sofaen, da mit ben var allerværst. Bare at gå de få skridt til toilettet var så smertefulde, at jeg ofte lå og holdt mig i flere timer, for at udskyde gåturen så meget som muligt. Det betød selvsagt også at Rene stod for alt herhjemme – inklusiv aftensmaden. Det er ikke nogen hemmelighed, at selvom Rene faktisk er god til at lave mad, så er det ikke noget han er pjattet med at gøre meget i, og da slet ikke når han nu også havde alle pligter i hjemmet at klare, udover at passe mine heste, og yde psykisk omsorg til mig, endte vi ofte med at spise junkfood til aftensmad.

Nu danser jeg vidst om den varme grød. Det jeg egentlig vil sige er, at jeg gerne vil fortsætte den positive udvikling ang. min vægt, men jeg vil ikke gå på nogen slankekur. Jeg vil leve efter min sunde fornuft, og fortsætte med at tilpasse mit indtag, med mit nu noget lave aktivitetsniveau. Det var sådan jeg smed de første 26,6 kg, og ramte en vægt på 62,1 kg, og det er sådan jeg vil fortsætte med at smide lidt flere kilo i det nye år.

Jeg har siden d. 21 december 2018 givet den los med julemad, slik, kager, og andre godter, uden at tænke det mindste på vægten! Jeg har skulle kæmpe lidt med den dårlige samvittighed, og jeg kan da også mærke at jeg har taget en smule på i den tid jeg ikke har langt nogen former for bånd på mig selv. Jeg har ikke været på vægten endnu, så jeg ved ikke hvor “slemt” tingene står til i øjeblikket, men jeg har mod på at genoptage mit vægttab fra næste fredag!

Jeg glæder mig til igen uge for uge, at (forhåbentlig) se vægten falde stødt. Jeg ved ikke hvor meget jeg vil tabe mig, men jeg tror måske heller ikke at det bliver den største af udfordringerne (selvom jeg må indrømme jeg heller ikke tror det bliver nemt). Jeg tror at udfordringen rammer mig når jeg skal holde en 0 balance, og forblive på den vægt jeg er blevet tilfreds på – et punkt jeg for øvrigt håber på at ramme i 2019 – men jeg vil bevare håbet, og troen på, at jeg nok skal kunne klare det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. […] Læs også: Mine ønsker for år 2019 #1 Den der om vægten […]

  2. […] Læs også: Mine ønsker for år 2019 #1 Den der om vægten […]

  3. […] Løs også: Mine ønsker for år 2019 #1 Den der om vægten […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.