GAAAAB! Sidder her og halv sover, men prøver at få pakket en film ned i en zipfil og ævl og bævl.. Hvorfor jeg gør dette er en længere forklaring… Som jeg ikke gider kede jer med. Hehe. Nå men er egentlig utrolig træt, men er der ikke noget at gøre ved.

I går, fik jeg skaffet mig Battle Royale 1! Ihh er lykkelig over det! Har den med engelske undertekster. Nu mangler jeg bare også at eje Battle Royale 2… Det er ikke nok for mig bare at have set dem! Jeg vil have dem! Hehe. Nå ang. Det med at eje har jeg lige bestilt ’The sims 2 Bon voyage’ tror virkelig det er sjovt! Men nu får vi at se. Syntes i hvert fald det der Seasons var meget skægt.

Endelig til det lidt mere spændene? Tjo… Har faktisk spændene nyt. Nu skal jeg jo være alene hjemme i 10 dage, da min mor tager af sted på bryllups rejse søndag nat! Det bliver helt vildt fedt. Har selvfølgelig fået lov at holde fest (Yayness) så det bliver på fredag. Tror det bliver rigtig hygge. Måske der kommer et par billeder ind efter festen, hvis folk altså ikke er for stive til at få taget nogen? Heh… Men nu får vi at se.. Ville egentlig bare lige komme denne lille korte blog…

Er for resten i gang med at skrive alle MCR’s lyrics ind. Og guitartabs til sangene, hvis det ellers vil fungere! Baah!

Godnat!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.