Først vil jeg lige indlede med at sige hjertlig tillykke til min elskede Mikkel, og lige give udtryk for hvor højt jeg elsker ham! Jeg elsker min Mikkel, helt fantastisk meget <33! Jeg har tilbragt hele dagen her hjemme ved Mikkel, sammen med ham og hans familie. Det har været skide hyggeligt! Der har godt nok været nogle afbrydelser: Jeg har blandt andet lige skulle skrive en lille dansk – og en lille tyskstil! Men ja, det tog jo næsten ingen tid. Haha… Så er det jo så bare om kvailiteten er i orden. Ej det er den sku nok. Er faktisk selv lidt stolt af tyskstilen, så det er spændene hvad læren syntes om den…

Jeg vil egentlig også gerne give en undskyldning til dem der har bestilt noget. Inden længe skal jeg nok lige komme igang med det, men jeg har så travlt med arbejde, lektier, kæresten og alt det andet vi unge mennesker nu engang har at bøvle rundt med. Jeg vil prøve at finde lidt mere tid til de ting jeg har lovet at lave til jer, men jeg må da også lige indrømme at det bestemt ikke er det jeg prioritere højest her i tilværelsen. Hehe. Men det går jeg ud fra de fleste nu engang forstår.

Derudover har jeg også en undskyldning til dem der gider at spilde sin tid på at læse mine blogs osv. og i det hele taget tjekker min side ud. Den er som sagt ikke rigtig blevet opdateret på den ene eller den anden måde på det sidste, fordi jeg ikke lige har syntes jeg har haft overskud, men jeg er skam igang.

Jeg skal også snart have nogle billeder ind i mit galleri oO det står jo for søren da stadig tomt. hehe.. Nå nu vil jeg tilbringe lidt social tid sammen med fødesellaren og Anders, hvis de da gider at lade være med at ævle mere om guitarer hehe…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.