Det er dog deprimerende at ens klasse er så barnlig og latterlig. Hvorfor er drengene ikke voksne nok til at se man ikke kaster med flasker og mad osv. i frikvarterene og ikke mindst timerne. Jeg er i virkelig dårligt humør! Jeg er sur! Har det dårligt, ondt i maven, og hovedet osv.! Jeg vil for fanden da bare lige hjem >.<“

Bedre er det ikke at vi skal have matematik i næste fag og derefter tysk… Jeg sucks så voldsomt meget til de skide fag, så det bliver bare et maridt!

Nu tænker jeg at jeg vil prøve at socialicere lidt… Selv om jeg lige nu mest har lyst til at grave mig ned i et hul, og få en lur til jeg får det bedre… Hæhæ…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.