Først! Velkommen hjem til mig! wee! Jeg er kommet hjem fra Kreta, og det var simpelthen en rigtig dejlig ferie! Vejret var fint, undtagen den første dag, der regnede det så vi var i vand helt op over anklerne! Det var helt vanvittigt! Men ellers var vejret helt fint… Det bedste ved turen var dog at jeg og min elskede Mikkel havde årsdag! Jeg fik en super fin halskæde hvor han har fået inskraveret M + S! Den er så fin! er virkelig så glad for den! Der kommer et billede ind senere af den… Håber også Mikkel bliver glad for gaven fra mig. Han har ikke fået den endnu da den er blevet sendt fra Kbh imens vi var på Kreta. Jeg skal hente den i morgen, og han skal have den i morgen! Wee! Er så spændt! Han har bare af at blive glad for den, ellers bliver jeg sur! hah!
Nå ja, men ja, turen til Kreta var jo god. Men det er bare forfærdeligt at der er så mange herreløse katte og hunde! Ville så gerne have dem alle med hjem! Fik da også en lille hundeven der nede! Hæhæ! En herreløshund som jeg og Marie (Mikkels søster) kaldte Hr.Jensen… Han var så sød, og stod også ved bussen da vi skulle til lufthavnen. Selvfølgelig bare en tilfældighed, men jeg vælger at være optimistisk (Og små skør) at tro at han var der for at tage afsked med os! Hæhæ.. eller ikke…

Og så meget vigtigt! MANGE GANGE TILLYKKE TIL MIN KÆRE SARAH MUS!. Min kære Sarah havde fødselsdag igår (20/10)! Jeg skal have fundet på en god gave til hende da hun har fået det jeg ville have givet hende (En Naruto film) men jeg ved sku ikke helt hvad det skal være… Nå men… Det vil jeg ikke dvæle ved lige nu, for jeg vil se Naruto <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.