Som overskriften på denne blog også hedder, så kom mit netværk endelig op og køre igen. Det har været nede hele weekenden, og det har da barde været crappy, når man lige skulle bruge nettet til at tjekke nogle småting, som fx. hvad en trøje koster, og hvad der kommer i tvet om aften. Altså ikke sådan nogle vigige ting, men som bare er rare nok at vide, hvis det er noget man skal bruge til noget…

Well, jeg har så heldigvis ikke skulle bruge nettet så meget her den sidste weekend da jeg er blevet syg, igen -.-” Man tror bare at det er løgn… Jeg er bare konstant syg, og det driver mig virkelig seriøst til vanvid. Nogen gange tænker jeg på hvordan det kommer til at gå mig næste år på HF. Hvad nu hvis jeg hele tiden er syg der også… Så bliver jeg jo smidt ud O_O Og det ville jeg sku da være lidt træt af, for så har jeg ligessom ikke en studentereksamen, og det vil jeg helst gerne have – Også hvis jeg alligvel ikke ender op med at skulle bruge den til noget. Det er bare rart at have noget at falde tilbage på.
Well, jeg kom vidst fra det faktum at jeg har været syg siden torsdag. Det er sådan noget rigtig træls influenza, forkøelse et eller andet, noget. Jeg har simpelthen så skide ondt i halsen at jeg ikke kan sove om natten. Det går mig virkelig på nerverne -.-” For er virkelig træt.

Nå… Men de sidste par dage har jeg jo så ikke rigtig lavet det store. Torsdag lå jeg bare i min seng og gloede, og det gjorde jeg også fredag. Fredag eftermiddag kom Tjubakka (Min stedsøster/Rebecca) så heldigvis ;D Det var hyggeligt. Vi sad bare og stenede Naruto Cronicles 2 hele dagen. Ja det gjorde vi jo sådan set hele weekenden. Jeg har allerede gennemført spillet to gange O,O (Gjorde det anden gang for at få en ny karrakter), klaret alle missionerne undtagen en, og gennemført alle survivel undtagen 3… Meen, nu står det stille. Jeg kan ikke rigtig komme videre, så nu venter jeg på at frk.Tobak der hun lige kommer igen, så vi kan komme videre i det crap ;D
Meeen… Der bliver laang tid til at vi skal videre med spillet, for Tobakka skal konfirmeres næste weekend O,O Tænk at hun allerede er så stor. Hehe. Hun skal konfirmeret næste fredag. Det bliver spændene nok at møde den halvdel af hendes familie jeg aldrig har mødt. Men jeg bekymre mig nu altså også lidt for det -.-” Hvad nu hvis de ikke vil behandle os ordenligt? Altså mig og min familie? Ej… Det er selvfølglig noget sludder fra min side ^___^ ser frem til at se Tobakka i hendes fine hvide kjole…

Nu røg vi vidst lidt af sporet. Vi kom vidst til hvad jeg har lavet her de sidste par dage. Igår havde vi sådanset gæster. Men dem sad Tobakka og jeg ikke rigtig sammen med. Vi nørdede bare inde på mit værelse… Nå ja… Men i dag.. Har jeg spillet igen, for der har ikke været så meget jeg har kunne give mig til når jeg er syg. Og så er Tobakka så desværre taget hjem igen -.-“

Nu bliver jeg altså lige ved emnet konfirmation lidt, for det er noget der fylder rigtig meget. Jeg ved nemlig ikke hvad jeg skal have på XD haha! Jeg havde egentlig bestilt et sæt hjem fra trendsales, men det kan ikke nå frem :( Det er lidt irriterende. Mmmm, ja er forresten sådan set begyndt at handle rigtig meget på Trendsales. Altså ikke de brugte vare, men fra erhvervsbrugere. Har fx. købt den fedeste golddigger top. Den er skide fed ;D Er bare glad for den! mmm.. Så købte jeg også et par bukser. Jeg var ikke helt tilfreds med dem, så er igang med at sy dem om ^__^ Tror faktisk de bliver pææænt fede…

*Pludseligt emneskift*! Jeg er forressten rigtig, rigtig, rigtig, fustreret over hvor det nye Naruto afsnit bliver af?! Jeg kan hverken finde det inde på Veoh, eller WatchAnimenow… Det er bare noget fuck… Tænkte at det nok ikke var kommet i den her weekend, men Sarah sendte mig en sms for lidt siden, og spurgte om jeg kunne lide det nye afsnit O,o Men har ikke kunne få kontakt med hende siden? Oo Såå… Naruto Shippuden 55, hvis der er nogen af jeg der ved om det afsnit er udkommet så skriv lige i min gæstebog ;D Mmm.. Dumt af mig at smide den hjemmeside væk som er først ude med afsnitne… -.-” Whatever…

Well… Sådan starter jeg egentlig tit et nyt afsnit? Oo Det var da egentlig underligt med det ‘well’? Nå.. We are drifting away from the point. Det jeg egnetlig ville sige er sådan set Henvendt til jer der holder blåmandag fortiden: Jeg arbejder jo på en ‘resturante’. Jeg nævner ikke hvilken da det jeg skriver ikke er en opfordring fra mine chefer, men simpelthen fordi jeg syntes det er for latterligt det der forgår. Jeg kan ikke forstå hvorfor jer der holder blåmandag skal smadre ting, og behandle personalet som var vi det rene møg. Jeg syntes det er utroligt at man ikke kan holde en sjov blåmandag uden at te sig som et par galninge. Jeg har efterhånden haft en del episoder med blåmandag børn, og jeg må indrømme at jeg kunne godt nok have lyst til at rykke hovedet af nogen af dem. Derfor; Hav det sjovt på jeres blåmandag – Men det skal ikke være på andres bekostninger

Og med denne prædiken slutter jeg bloggen.. Kan i sove godt!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.