Yayness! Jeg er i godt humør. Har lige sat mit totalt pinke layout op, og jeg er bare i super humør lige nu. Jeg er så mega glad for det tøj jeg var inde og købe med mummi igår. Og skoene… ooog solbrillerne. Wow! Jeg elsker bare alle tingene allerede. Kan simpelthen ikke vente med at få det i brug O_O Wee!

Som folk nok har opdaget, så er sommeren vidst ved at være lidt over os Ö Woaw jeg elsker det vejre! Det er så genialt når solen skinner! 8] Mmm… Jeg tror jeg vil hjælpe min mor en masse, da vi begge er hjemme i dag. Så commen bliver der nok ikke rigtig mere tid til. Desuden hvis det gode vejre holder, så vil jeg hellere ud og ride end at stene her…

Forresten, så har jeg forresten noget Meget vigtigt at sige. Min mor og læge har været bekymret for mig, pga. min sidste blog, og et par stykker har haft mailet mig XD Og til jer; Nej… Jeg overvejer hverken selvmord, eller at skære i mig selv. Det er trods alt bare en sang ^__^ Hvis i lytter til den forstår i hvorfor jeg elsker den sådan. Kombinationen af musikken, og Skillets forsangers, fantastiske stemme; danner et imponerende nummer, som man ikke kan andet end at elske. Desuden.. hvis i bemærker slutningen af teksten i sangen; så bliver ‘personen’ som er i nød faktisk ‘reddet’. ^___^ – Kan altså ikke lade være med at syntes det er lidt morsomt at man kan overfortolke en sang på den måde >,<” haha

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.