Jeg er stadig pisse syg -.-” Skal ringe til lægen imorgen og høre om ejg kan få en tid. Har ikke lyst til at skulle til lagen >,<” *Hyyyle hysterisk op* mmm… Well jeg gider ikke skrive om det lige nu, da jeg er max. træt og sådan set på vej i seng. Den eneste grund til jeg lige var nødssaget til at lave en blog var at jeg lige nu knokler på noget nyt til siden, nemlig et helt nyt Naruto RPG. Idag har jeg fået lavet lidt design der til, men det kommer nok til at tage noget tid før det er helt færdigt, da jeg skal have lavet en jutsu liste og alt muligt XD Men wee, der kommer noget nyt til siden q;

natti nat!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.