GO RAVENS! X3 Haha… Der er vidst gået lidt for meget ‘One Three Hill’ i den, hva’? Ej lige nu sidder jeg sammen med Mikkel. Vi feder de total og ser One Three Hill, og snakker og bryder O_O Hah! Altså alt i alt hygger vi total. Det er så dejligt at jeg kan beholde ham i mit liv. Han betyder så forbandet meget for mig. Håber også altid jeg vil betyde noget for ham.

Well, min dag startede med at jeg vågnede. WOW! X__x ej.. Vågnede omkring kl. 09:30 eller sådan noget. Ja altså jeg vågnede første gang kvart i 6. Meen heldigvis faldte jeg i søvn igen. Trætheden sejre atter! Yayness… Nå men derefter begyndte jeg at rydde op, ja altså efter min morgenmad, som forresten bestod af havregryn. Det giver sku en fin bund der om morgnen hva? Hæhæ! Nå men derefter ryddede jeg op, og gjorde rent på mit værelset. Derefter tog jeg en halv times ‘lys’. Orker virkelig ikke at forklare hvorfor, og hvad det er. Dén må i altså få en anden gang.

Efter jeg havde ryddet op og gjordt rent, oooog taget ‘lys’, tog jeg ud og red. Det gik skide fint. Først red jeg en lille tur, for at varme Lady-musen op. Derefter tog jeg et par ‘hop’ på kræet. Det gik skide fint. Men jeg har ikke rigtig nogle ordenlige spring -.-” Nåå men der efter red jeg en tur mere for at køle hende af…

Bagefter ryddede jeg op i stalden, og fejde.. oog nu.. Feder jeg den som sagt total sammen med Mikkel! ;D total hygge!!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.