Hold kæft hvor var det hyggeligt i går ^__^ Mikkel og jeg var jo som sagt på café. Vi var på Café ministeriet. Der var bare helt mennesketomt Ö! Men det var kun ret nok. Jeg fik kyllingeburger, og en ice tea. Det er lang tid siden at jeg har fået ice tea egentlig. Mmm. Bagefter gik vi op og fik paradis is ^__^ yummi! Det var godt! Hehe. Jeg fik karamel, hyldeblomst, og kanel ;D … Efter vi havde været inde og få is, gik vi ned til Kennedy arkaden, og bestilte billetter til Rejsen til Saturen. Den var faktisk rigtig god. Men jeg havde egentlig regnet med at den var lige så sjov som Terkel i knibe. Var den ikke helt. Men sjov var den som sagt.

Efter biografturen tog vi op på skolen, hvor vores cykler stod og cyklede hjem. Jeg var lidt irriteret der, fordi jeg virkelig skulle pisse helt vildt XD damn. Det gik lidt ud over Mikkel. Vi kom sådan lidt op og små diskutere. Men da vi kom hjem, blev vi ”venner” igen. Så det var meget heldigt. Derhjemme så vi lidt af ”Abandoned”, men jeg blev hurtigt for træt, så vi lagde os til at sove. Jeg sov lynhurtigt som en sten O_o

Så er jeg endelig kommet på msn. Lige nu sidder jeg her hjemme, og har været godt gnaven over at vores internet fuckede total… men nu funker det vidst. Var sgu også bare på tide. Æhm. Nu tabte jeg lige tråden. Jo… Jeg er hjemme lige nu, men jeg skal af sted her kl. 18:43 med bussen. Skal til indflytter fest med F. F er en fyr jeg arbejder sammen med, og som Mikkel går i klasse med. Det bliver lidt spændene, for jeg skal endelig møde stort set hele Mikkels klasse. O,O Jeg håber da at de vil syntes om mig ^__^ ellers er der jo bare ikke meget at gøre ved dét…

Jeg har faktisk nået stort set alt jeg ville i dag. Det har også været dejlig overskueligt ang. Skole i dag. Har kun haft 3 timer. De andre timer var aflyst. Yayness! Jeg har faktisk haft tid nok til at få ordnet de ting jeg skulle med Lady og Jarpur (mine 2 heste) og det jeg skulle nå med Trille og Trine (Mine to shetlandsponyer), og nu har jeg lige været i bad. Så det er bare super! Det er godt nok også lang tid siden at mine tidsplaner har holdt helt perfekt, for der kommer tit lige ting i mellem, som fx lektier osv. Jeg har faktisk en matematikaflevering for til på torsdag. Jeg regner med at lave den lørdag aften eller søndag. Jeg kan ikke lørdag dag, for der skal jeg arbejde fra klokken 11:00 til klokken 17:00. Jeg orker det bare ikke -.-” Men jeg har jo brug for pengene hehe. Men ja. Det er også kun 6 timer, så det overskueligt. Men det er faktisk lidt ærgerligt at det lige ligger på lørdag, for så er jeg nød til at tage forholdsvis tidligt hjem fra F i aften, for jeg skal jo være frisk til at klare jobbet i morgen >,<”

Ej… Hvor er det deprimerende at se sig selv i spejlet lige pt. Har simpelthen fået så mange bumser, syntes jeg. Mikkel siger at det ikke er så slemt. Men det skal han jo sige XD haha! Ej virkelig… får spat… Arg… Nu begynder jeg på brokken igen >:] en anden ting der går mig på nerverne er nemlig at det er så svært at få kontakt med Selma og Sarah! Vi har næsten aldrig tid til hinanden mere -.-” Jeg kan når de ikke kan, og de kan når jeg ikke kan. Arg. Og jeg må indrømme at jeg tit glemmer at få ringet/skrevet og spurgt dem i god tid, så til en vis grad, er det vidst selvforskyldt.

For resten.. Hvis du ser det her Butterfly… Så er det satme godt at se, at du har fået det bedre igen ^__^ Var bekymret for dig. Hæhæ.

Jeg vil smutte igen. Sorry at bloggen ikke blev længere. Men har sku ikke mere tid. Klokken er 17:04 lige nu, og jeg skal jo alligevel lige nå af få noget tøj på, spist, lagt make up osv. inden at jeg skal med bussen, og orker virkelig ikke at få stress over det XD baha! Regner med at få skrevet igen i morgen…

Hey forresten… det er ved at blive en dårlig vane med de her efterskrifter XD baah. Nå det jeg ville sige er, at vi fik engelsk stil med hjem i dag. Den vi lavede forleden. Og… Min var rigtig god ^__^ Yay! Er jeg sku glad for. Det er den første vi har afleveret. Så … Vigtigt at give et godt indtryk et eller andet sted…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.