… Det er faktisk ret godt vejr i dag ;D wuhuu! Det gør mig helt i super humør, også selv om jeg skal på arbejde :D Wee… Nå ja… I morges stod jeg op klokken 8:45. Så tog jeg ud og red. Det gik super godt, og der var bare et super flot vejr (Selv om det er koldt). Tobakka gik med mig, så vi fik snakket lidt. Det var super hyggeligt. Det er træls at hun er til håndbold nu, og jeg skal på arbejde i aften, så vi får slet ikke hinanden mere at se i denne weekend -.-” men ja… Det går nok. Jeg får meget mere tid efter December, og så kan vi vel lave en eller anden hyggeaften :D

Lalala… Jeg har lige set en asiatisk gyser… “into the mirror” aka “Geoul sokeuro” som er en koreansk film. Den var okay. Overhovedet ikke uhyggelig, men fed nok slutning. Den var en lille smule langtrukken, men ja XD hehe… Jeg er nu alligevel glad for at jeg så den. Slutningen reddet den en smule ^^”

Ja… Sorry, det bliver en ultra kort blog, for jeg skal nemlig på arbejde, så skal gå op til bussen om lidt under 15 minutter -.-” Skal heldigvis kun arbejde i 3½ time idag XD haha… På mcdonalds. Så gider jeg bare heller ikke mere i dag. Vil hellere være her hjemme og hygge lidt O_o Og steeene computer XD jeg er nemlig bagud med julekalenderen, og i gider jo nok ikke have vente tid med den >.<” haha… Ej… Skal sku nok nå at følge med, har jo en plan over hvad der skal laves… Nå ja… Nu hvor vi (jeg) snakker om julekalender, så fik jeg advendtsgave af min mor i dag :D jeg fik et flot armbånd *lykke*… Jeg er sku skide forkælet :’D

Nå… Jeg vil smutte nu, men i må hygge jer lidt med noget Alice nine – Rainbows. Genial sang, og Saga er endnu engang mega hot (raaaaauw)… Saga er forøvrigt bassisten, til jer tabere der altså ikke ved det XD haha… ej..

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.