Mit humør svinger bare i dag XD Har dog holdt det under kontrol på arbejdet i dag. Men her til aften. I fatter slet ikke hvor sur og irriteret jeg har været XD stakler. Ej. Mit humør har bare været svingende, for jeg har også været glad. Min mor havde lavet lækker mad, og vi har rigtig hyggeligt, men som sagt var jeg bare anspændt hele tiden XD man tror bare at det er løgn XD Haha… Fatter altså ikke selv hvorfor. Måske fordi jeg har haft rædsom hovedpine siden i går hvor jeg fik en jernstang i hovedet på arbejdet, og kaldt “fede møg sæk” (Endnu engang på Mcdonalds)… Lige meget…

Har forresten udvekslet msn med Lollirock. Det er rart at snakke med en som man kan udveksle lidt musik snak, manga/anime snak med osv… Rigtig sød pige :D Og vi er også blevet enige om at blive affiliates, hvilket jeg er meget glad for, da hendes side også er en af de sider der imponere mig. én af dem selvfølgelig :D der er så mange webmastere som imponere mig ^^”

Lige nu sidder jeg og ser “ondskabens øjne” med Mikkel. Det er hyggeligt. Så egentlig vil jeg slutte min blog nu… Eller rettere.. jeg er lige nød til at tage hen og slå Miissy ihjel… Hun hører musik fra Camp Rock (En reklame som virkelig har givet mig spat)… og … og… Det kan ingen af os affinde os med.. Så vær sød at sende hen en afskedsbesked XD haha… Kæft hvor kan man egentlig få meget sjov ud af Mia Malene :D <3 Nettet er en fantastisk opfindelse.. se lige alle de mærkelige, søde, og sjove mennesker man kan komme i kontakt med på den måde ^^”

Jeg må indrømme at… Jeg vil smutte nu XD muhahaha! Jeg skal nemlig se den her skide film… Har set den en halv million gange, men derfor er det alligevel fed nok at se… Gode film kan ses i al uendelighed :D

Nåååeee jaaa! Jeg har bestilt albummet “Vandalize” hjem :D Wuhuu!! Glæder mig til det udkommer, så det bliver sendt! Men jeg har også bestilt singlen “Cross game” med tilhørende dvd selvfølgelig, og tour dvden “DISCOTHEQUE play like “A” RAINBOWS-enter&exit”, alt sammen med Alice Nine selvfølgelig… Glæder mig sådan til at det kommer :D Så har jeg alt i firstpress… Det er jeg meget stolt af :D wuhu?! haha… Ej.. Mangler stadig dvd’en “Peace & Smile Carnival tour 2005 Minna Sorotte Egao de Fuck You” som nu er mulig at købe igen… Men… den kan jeg selvfølgelig ikke få som firstpress, da firstpress versionen allerede blev udsolgt i år 2005 XD doh… Men skal have købt den på et tidspunkt.. Men okay penge… Har jeg ikke nok til den slags af…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.