Hele formiddagen har jeg siddet og gloet på Alice Nine ^^” Jeps… Det var jo det jeg sagde… Jeg skulle aldrig have fået en ipod nano så jeg kunne se Alice Nine 24/7… Men ja… Too late :D Er helt vild med koncertklippende som jeg har lagt ind på min ipod… Jeg har alle sangene som er med i “Hello dear numbers” koncertvideoen, og nu også alle fra “DISCOTHEQUE”… Skal forresten lige have bestilt DISCOTHEQUE så jeg har den på DVD, for vil jo meget gerne støtte bandet :D Wuhuu! Ejer stort set alt andet de har lavet. Er dog kommet lidt bagud med de nyeste singler, og vel og mærket den nyeste koncertdvd, fordi jeg ikke rigtig har haft råd -.-” Men… Nu har jeg lidt kontanter til det :D …

Waaa! Jeg var på arbejde i dag! Min sidste vagt på Mcdonalds. Kedeligt XD Haha… Det var fint… Men havde faktisk et lille trick der fik tiden til at gå hurtigere. Hver gang jeg tænkte “damn har jeg ikke snart fri” tænkte jeg istedet på Mikkel eller Saga :D Haha! Mikkel fordi jeg elsker ham, og han ser dejlig ud… Og Saga… Fordi han er smækker :D haha! og fordi jeg visuelt så for mig, når Alice Nine spiller :D weee… Jeg er en freak…

Her til aften har jeg været sammen med Mikkel. Det var vildt dejligt at se ham igen. Vi har jo ikke set hinanden i julen. Vi hyggede virkelig, men han er taget afsted på arbejde nu -.-” Det er så træls at han har så meget nattearbejde… Og jeg skal arbejde de næste 2 dage. Så der kommer vi heller ikke rigtig til at se noget til hinanden. Ej… Imorgen klokken 17.15 henter Mikkel musen mig ved Føtex, og så tager vi hjem til mig ;D så vi kommer da til at være lidt sammen. Men jeg er altid bare så smadret efter arbejde, så jeg er nok ikke så vildt fed at være sammen med XD men det er jo (næsten) ikke mit problem…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.