Uh la la laaa… Har været på arbejde fra klokken 12 til klokken 20:15 uden en eneste pause… Er ret så træt nu… Har bare knoklet løs… De første 3 timer stod jeg udenfor og mærkede vare ned (Satte dem på tilbud)… Er i klar over hvor koldt det var?! Har desideret fået sår op af hænderne ved at stå ude i kulden O_o ret klamt faktisk… Og min næse løber.. og arg XD Gider da bare ikke at være syg nu… Mmm.. Har ondt i mine hænder -.-” Det var bare så forbandet koldt udenfor… og efter de 3 timer, var jeg inde og mærke vare ned i ½ time, hvor efter jeg igen gik ud og stod i 1½ time… Damn… Gør jeg aldrig nogensinde igen XD nægter hvis de sætter mig til det ^^” Haha… Ved jeg så bare at jeg ikke kan få mig til når det kommer til stykket… Im a coward… Haha…

Well, well… Egentlig har det været en fin dag… Har fået tjent nogle penge :D har jo trods alt været på arbejde i 8 timer og 15 minutter. Og penge kan jeg meget godt bruge XD lol… Hvem kan ikke det?… Men ja… Nu sidder jeg sammen med Mikkel. Vi har lige spist. Mikkel har lige sat en dvd på imens jeg har siddet og skrevet dette. Vi skal se “Captivity”, som er en gyser som jeg fik at mine to barndomsveninder, Sarah og Marie, i julegave :D wuhuu! De kunne jo nok ikke finde en asiatisk gyser jeg ikke allerede havde set XD haha! Ej… Den her amerikanske gyser lyder meget okay… Men nu får vi at se… Den er lige på pause imens jeg skriver færdig, og Mikkel æder noget ammenamme frugt… ^^”

I morgen skal jeg ikke arbejde *Lykke*… Skal jeg i overmorgen… Men det gider jeg for at være helt ærlig ikke at tænke over lige nu. I morgen har jeg alligevel meget jeg skal nå. Der skal ryddes op og gøres rent på mit værelse og mit badeværelse. Derudover skal der mugges ud i de 3 bokse ude i stalden, og jeg skal ud og ride. Tænker også lige at saddelrummet skal ryddes op. Nu ser vi lige hvor meget jeg kan nå, for jeg vil også gerne have tid til at sove til et rimeligt tidspunkt. Klokken 9 måske :D det kunne være super dejligt!

Der var en total psyko-kunde i Føtex i dag Ö Hun trådte baglæns, og jeg var på vej forbi hende, og så hamrede hun sin hæl ind i min ankel, så jeg vred om (Meget smertefuldt). Jeg sagde straks undskyld… Hvilket jeg fortryder langt væk nu, for jeg havde jo abselut intet forkert gjort. Nå hun valgte så at vende sig om og svine mig til, og råbe “At vi fandme også var helt oppe i nakken af hende! Og vi bare skulle tage og skride af helvedes til”… Jeg ville gerne se hende stå der på parkeringspladsen, hvis vi havde valgt at skride ad helvedes til, og derved have ladet butikken være lukket -.-” Nogen gange er menneskeheden bare ikke værd at samle på… Kæft… Nogen gange tænker jeg virkelig dybt og inderligt, hvorfor jeg bliver ved med at være sød og høffelig over for fremmede mennesker? Det er jo til ingen verdens nytte, hvis folk vælger at behandle mig dårligt alligevel… Ikke fordi jeg regner med at folk skal være søde og høffelige over for mig, bare fordi jeg er over for dem… Men jeg regner da med at folk så i det mindste vil tage en slapper, og måske lade være med at flippe ud på mig over abselut ingenting….

Man oplever sku noget, når man arbejder steder hvor man skal betjene kunder O_o

Jeg vil smutte nu, for nu skal der ses gyser med Mikkel :D og puttes… wee…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.