Damn! Jeg vil lige starte ud med en FANTASTISK nyhed! I dag har jeg modtaget mine ting, som blev sendt fra Japan den 13 Januar… Det jeg taler om er som følgende:
– Alice Nine – VANDALIZE Type-A – CD + DVD
– Alice Nine – DISCOTHEQUE play like “A” RAINBOWS-enter&exit- – DVD
– Alice Nine – Cross game limited edition A – CD + DVD

Og damn… Det nye album (VANDALIZE) er virkelig genialt. Der er Så mange gode tracks der på. Jeg blev virkelig overrasket over hvor god den nye version af Mirrorball var. Den er så smuk. Generelt er VANDALIZE et nået mere soft album end Alice nines tidligere albums, men der er dog også et par mere heavy sange. Albummet er en perfekt opfølger på deres tidligere album ALPHA, da ALPHA er langt mere heavy, og proppet med fede riff… VANDALIZE er langt mere afslappende at lytte til, men selvfølgelig er der også super fede riffs med på VANDALIZE, da fx. sangen RAINBOWS er der på… Ja well.. I kan nok fornemme at jeg er glad for mit nye album :D… MEN, men, men… Jeg er også super glad for DISCOTHEQUE play like “A” RAINBOWS-enter&exit-, som er en tour dvd ^^, Den er virkelig fed. Helt klart en af de bedre. Den kan ikke helt måle sig med “Hello, dear numbers” som også er en tour dvd, men næsten X’D og der er ihvertfald lidt fanservice deri ^^” haha… Til dem der så kan lide det… Mahaha… Rauf… Singlen som jeg har købt (Cross game limited edition A) har jeg ikke fået hørt, eller set dvd’en til… Men jeg ved den er god, for sangen Cross game er også med på VANDALIZE, og jeg har set musikvideoen før… HOV! nu havde jeg nær glemt noget genialt! Jeg har fået en super fed Alice nine plakat med til mit album :D Den er såååeee pæææn ^^” den skal i glas og ramme!! Og så skal den op på væggen :D

Okay… Nok om det ^^” hehe… Stakler… I dag har jeg syet et par gamle bukser om… Købte dem for 100 kroner på nettet… og de var ikke ret pæne.. MEN det er de nu :D Jeg syntes de er blevet super fede… Wuhu…Der ser man bare… Og jeg er ikke engang god til at sy. Tænk hvad en som var god til det, kunne have formået at gøre med de jeans Ö … Jeg har desværre ikke været kvik nok til at lave et før og efter billede ^^” sorry… Udover at lave jeans i dag, har Mikkel og jeg bare gjort rent, og ryddet op… Det gik hurtigt nok… og så har jeg været ude og ride, og mugge ud og sådan i stalden. Så… Ja… Normal dag… Hvad jeg så laver lige nu. Tjo. Jeg spiller på Creatures of the night, slapper af, og høre musik.

Well… Lige før jeg skrev denne blog, lavede jeg sådan en sjov “opgave” som jeg fik fra Miissy… Den var faktisk ret sjov. “opgaven” går ud på følgende:

  • 1. Put your iPod or other music player on shuffle.
  • 2. For each question, press the next button to get your answer.
  • 3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!

Og her er min besvarelse så:
IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY” YOU SAY?
The last night (Skillet)
WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY
Question (Alice Nine)
WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Dead School screaming (Alice Nine)
WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
ワールドエンドアンソロジー (Alice Nine) betyder “World End Anthology”
WHAT IS YOUR MOTTO?
Okizarisu (High and mighty color) betyder “Oxalis” som er en plante O_o
WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Rainbows (Alice Nine)
WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Home (Three days grace)
WHAT IS 2+2?
Fighting dreamers (naruto theme song)
WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND
Sig hvad du vil sige (Celina ree)
WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
All the things she said (Tatu) She?! Huh?!
WHAT IS YOUR LIFE STORY?
The fly (Dave Matthew)
WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Jewels (Alice Nine)
WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Hanabi (Ikimono Gakari) Betyder fyrværkeri…
WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Loves me not (Tatu) Dammit -.-“
WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Wake up (Three days grace)
WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Still alive (Portal) hahahaha lol…
WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Because I love you (Groove coverage)
WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
ヴェルヴェット (Alice nine) Betyder ”velvet” (fløjl/hud/profit)…
WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
2 Hookers and an Eightball (mindless self indglurence) hahahah XD
WHAT’S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Straight to video (Mindless self indglurence)
HOW WILL YOU DIE?
Over and over (Three days grace) dammit XD hvorfor kan jeg ikke bare dø én gang som alle andre…
WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Savner dig sindssygt (Celina Ree)
WHAT MAKES YOU LAUGH?
Never to late (Three days grace)
WHAT MAKES YOU CRY?
In front of me (Three days grace)
WILL YOU EVER GET MARRIED?
You’ll Rebel to Anything (As Long As It’s Not Challenging) (Mindless Self indglurence)
DOES ANYONE LIKE YOU?
Tom Sawyer (mindless self indglurence)
IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Memory Or Tragedy/timemachine (Alice Nine)
WHAT HURTS RIGHT NOW?
What do they know (Mindless self indglurence)
WHAT WILL U CALL THIS NOTE:
Boys & girls (Lm.c)

Og med dette vil jeg afslutte :D Vi ses folkens…

Opdateret klokken 21:59… Jeg er nød til at erklære mig død af grin. Sad lige og gloede efter om der kom nogle gysere i aften jeg skulle se, og så faldte jeg lige over gyseren “ivrige hænder”… Og… Den beskrivelse er så morsom at jeg kunne dø af grin… Derfor har jeg hermed bragt den til jer (og tro ikke jeg tvivler.. jeg SKAL bare se den i aften.. Tror den er… speciel XD hahahah):
Dagen efter Halloween vågner den teenagesløve Anton op til den uhyggelige kendsgerning, at begge hans forældre er blevet brutalt myrdede i løbet af natten. Og hvad værre er opdager han, at det er hans højre hånd, som står bag mordene, og at den er blevet besat af en ond og blodtørstig dæmon. Fuldkommen uden af Antons kontrol er den kun opsat på at se blodet flyde og har allerede udset sig sit næste offer. Nemlig den kønne Molly, som Anton er småforelsket i. Desperat forsøger Anton at stoppe hånden, alt imens den fortsætter sit blodige mordtogt på egen hånd!
HAHAHAA!! Hvem laver en film hvor en skide hånd er skurken?! XD hahaha han kan jo bare kappe den af man XD

Opdateret klokken 02:09 Jeg har set filmen nu… og jeg vil lige sige at jeg fandt ud af at det var en Horror/komedie X’D Den var såe lam at den var grinern. Og damn… Jessica Alba var med der i… Havde ikke lige forventet at en så kendt person var med… O_o men hun så pænt ung ud, så den må altså være gammel… MEN… Det der gjorde at filmen faktisk var ret sjov, og værd at se, var det faktum at en af mine ynglings skuespillere var med, og det var Seth Green :D <‘3 kæft han spillede som altid genialt… og han var virkelig sjov ^^”… I burde se den…. Man skal ikke regne med en god film.. For den er møg dårlig XD men det er netop det der gør den fed :D wuhu

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.