Så har jeg officielt fået et “nyt” job… Da man automatisk bliver fyret som 18 årig i Føtex, var jeg nød til at søge et andet sted. Og da jeg jo bliver 18 om 10 dage, var jeg ligesom nød til at komme igang. Nu er det sådan at når man er 18 kan man bla. søge om job i Føtex, ved kasselinijen. Det gjorde jeg. Og jeg fik det :D Wuhu! Så den 1/2 bliver jeg “fyret” fra Textilafdelingen i Føtex, og den 1/3 starter jeg på mit “nye” job ved kasselinijen… Well… Endnu engang kan jeg sige at jeg ikke har søgt om ét eneste job ikke har fået… Muhahahaha *selvgladhed*…

Lige nu er hjemme sammen med Mikkel. Jeg sidder og ser Simpsons. Mikkel sover vidst Ô_o men jeg vil da ikke vække den dejlige dreng. Han er stadig syg, så han kunne ikke komme på arbejde som han skulle i aften. Stakkel. Mmm… Jeg ved ikke rigtig hvad film jeg skal se i aften. Syntes ikke rigtigt at der kommer noget i tv’et. Alle gyserne der kommer inden for overskuelig tid er danske gysere – og det gider jeg simpelthen ikke se. Har endnu aldrig set én eneste god dansk gyser. Mmm… Men jeg ved ikke hvad jeg skulle lave ud over at se en film nu hvor Mikkel sover, og der ikke er nogen online at spille med på Con… -.-” Damn…
Jeg kunne jo sy de bukser færdig som jeg er igang med at lave om på… Men… Tror bare at larmen fra symaskinen vækker Mikkel -.-” Tror bare lige jeg går igang med at rydde lidt op, og så må jeg se hvad jeg skal lave. Der skal alligevel ryddes op og gøres rent inden i morgen, for der kommer de “gamle” hjem fra skiferie :D

Nå jeg vil gå til markronerne Ô_o Lol… Rydde op… Rydde op…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.