Snottet overtager verden!

Ok… Nu er jeg virkelig ved at få spat. Har været syg i mere end 2 uger, sådan op og ned. Nu er det satme begyndt at blive slemt igen, som det var i starten :'( Er ved at få sådan rigtig influenza agtigt, og feber agtigt… Mit hovede er ved at eksplodere af snot, og jeg fatter bare ikke hvorfor jeg aldrig bliver rask?! Jeg har spist okay sundt i løbet af ugen, fået motion, og haft godt med tøj på… Men det bliver bare værrer og værrer. Da jeg vågnede i morges, troede jeg seriøst at jeg skulle dø -.-” Men jeg har prøvet at holde mig kørende i løbet af dagen. Har bla. været ude og ordne stalden, lavet mad her til aften mv… Jeg har bare fået det værrer og værrer i løbet af dagen. Og selv nu hvor klokken er 18:37 og jeg rent faktisk slapper helt af, får jeg det bare ikke bedre >,<” Jamen for dælen da… Altså alt i alt har jeg slappet ret meget af i dag. Altså så meget som man nu kan hvor de “gamle” er hjemme (Meget begrænset haha X’D)… Arg … Bliver bare ved med at være svimmel… Og ja, så er der mange der tænker “Hun får ikke vand nok”… Men poblemet er dét at jeg rent faktisk har drukket litervis af vand fordi jeg netop troede det samme ._.” men nej, nej… Årh…

Okay… Jeg har sådan set ikke så meget at snakke om. Har jo fortalt at jeg ikke rigtig har lavet noget i dag. Så ja.. Min blog bliver vidst heldigvis lidt mere overskuelig end, den jeg skrev igår ^^” Hæhæ… Men det manglede da vidst også bare. Den var virkelig lang. Denne her bliver kort… Kedelig, og intetsigende X’D altså lige som de normalt er haha… Damn… Var i rigtig godt humør i dag… I dag er jeg virkelig bare en slatten grøntsage. Magter slet ikke noget. Og des mere syg jeg bliver, des dårligere bliver mit humør også, for så får jeg den der “opgivende” instilling til tingene. Ved ikke om der er nogen andre der kender til det?… Overvejer sådan set lidt om jeg ikke skulle tage og kontakte min læge. Men jeg gider bare heller ikke. For der er jo ikke noget seriøst galt med mig. Jeg er bare forkølet. Men måske, har han et råd til hvordan jeg bliver hurtigere rask? O_o Det må han næsten have… Han er trods alt læge ^^”

Forresten… Jeg skal ud og køre i morgen. Med køreskolen selvfølgelig. Og well, jeg får nok ikke skrevet blog i morgen, for bagefter skal jeg til teori, så hvis jeg overhovedet kommer hjem er jeg nok først hjemme klokken 22:15 eller sådan noget… og ja… Jeg har i forvejen ikke den store energi. Men nu skal jeg heller ikke være forudindtagende. Det kan være at jeg er fuldstændig strålende rask i morgen ;D wuhu… Det vil jeg så krydse fingre for, og så vil jeg gå tideligt i seng… Meget tideligt i seng…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.