Okay… Som overskriften siger, er jeg simpelthen for træt til at blogge i dag. Det har været en hård dag, og selv om jeg fik tidligere fri fra skole, og faktisk fik sovet i en time i dag, inden jeg skulle til køretingelinget, så vil jeg tideligt i seng. Jeg vil lige kort fortælle at Mikkel og jeg har bestilt et hamsterbur i dag, og det er jeg glad for XD Haha… Og så har jeg faktisk noget nyt, spændene og alt muligt at fortælle… Men det kommer jeg op med i morgen. Det er virkelig niiice, så i skal glæde jer til at høre om det X’D maha… Men jeg vil skrive om det i morgen hvor jeg har tid til at skrive mine overvejelser ned og sådan ^^, … Indtil i morgen, kan i se denne asiatiske gyser (koreansk), som hedder “Into the mirror”… God fornøjelse…

(FILM ER BLEVET FJERNET)
NB: Der kan forekomme blod, vold, og skældsord i overstående film. For at se den fulde film skal du klikke på “Watch full movie” oppe øverst i højre hjørne.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.