Just pretend you love me!

Sidder i bussen på vej hjem fra arbejde. Det har været en hård dag, så jeg er super træt. De to sidste timer i dag var idræt… Spørg mig lige om det ikke var hårdt, at skulle stresse direkte fra idræt, og så ind på arbejde… Jeg ville svare: ,, Jo! Div. Organer i min krop er gået ud af drift” XD Haha… Ja… Jeg overdriver altid. Dårlig vane tror jeg egentlig. Kan man vænne sig af med den slags? Lol. Også lige meget, for det er min måde at være på ;D Evigt sarkastisk… Hov apropro døende… Så har jeg fundet ud af at jeg ikke kommer til at lide af søvnmangel i nat alligevel, for danskstilen er ikke til i morgen alligevel ^^” Gudskelov… Haha… Men – Jeg har nu tænkt mig at skrive lidt på den i aften. Tror jeg vil gøre det, imens jeg varmer maden op, og spiser. Mmm… Og så vil jeg have et glas iskoldt vand med friske isterninger i (Ja jeg er meget tørstig lige nu), og så vil jeg i et dejligt varmt bad, for jeg har som tidligere nok nævnt, ret så ondt i kroppen ^^” Og så tror jeg faktisk ikke jeg skal så meget andet end på hovedet i seng :D

Det bliver endnu en hård dag i morgen Ö damn… Hvor har det egentlig været en hård uge. Men ja; det bliver en hård dag i morgen, fordi jeg først skal ud og køre, og så til teori. Dvs. jeg ca. nonstop skal lave noget i morgen efter skole… Hmm… Jeg kan måske lige nå at få noget aftensmad inden jeg skal af sted igen, men så heller ikke mere. Håber ikke vi får for mange lektier for i morgen, for så bliver det en smule uoverskueligt… Bare en smule, ikke? ^^” Hæh…

Faktisk har det været en rigtig dårlig dag i dag. Jeg var uvenner med en jeg holder rigtig meget af, og det brød mig fuldstændig ned i eftermiddags. Kunne overhovedet ikke samle mig om noget resten af dagen i skolen. Begyndte først at få det bedre da jeg kom på arbejde. Jeg vil ikke komme videre ind på hvem jeg var uvenner med, da jeg syntes det ville være ubehageligt, at ligge den slags ud til offentlig læsning. Der er alligevel heller ingen af jer, som gider, at høre om det, er jeg ret sikker på… Haha… Mmm.. Tror vi har det okay sammen nu. Men jeg ved ikke 100% sikkert. Er jeg først klar over i morgen eller sådan noget… Jeg magter bare ikke hvis jeg skal til en, at en kæmpe krise igennem med hende. Mest fordi jeg holder så meget af hende… Men kan heller ikke magte tanken om at skulle have overskudet til at gå ind i div. Diskussioner osv… Især fordi det i sidste ende altid viser sig at jeg tager fejl, og er uret. Hele dagen i dag har jeg bla. følt at jeg var roden til alt ondt… Og den slags ting vil jeg slet ikke tænke om mig selv mere. Jeg har lovet mig selv, aldrig mere indirekte at køre mig selv ned… Det er noget crap sådan noget…

Så fik i også lige indblik i dét. Men jeg vil ikke se bort fra, at jeg faktisk havde en rigtig god dag, indtil jeg blev ”uvenner” med hende. Jeg lallede rundt hele formiddagen med F, Oliver, og Rasmus ;D Damn, det er noget tid siden at jeg har været sammen med Rasmus og Oli… Og det var dejligt at være sammen med Oliver det bong hoved, og Rasmus den freaky freak igen :D Hahaha… F er jeg sammen med hver dag, så det var ikke så wow, men altid dejligt… Vi har for resten fået ny dreng i klassen. Han minder sygt meget om Oliver XD de er lige chilleren, og lige skæve… hahaha! Dejlige mennesker… Men de er sku langt ude man X’D sommetider helt væk….

Jeg plejer sådan set lidt at glemme min fødselsdag hvert år (Spørg mig ikke hvordan det kan lade sig gøre), men i år er nogle at mine venner/veninder begyndt at minde mig om at det er på mandag… Så nu vil jeg også fortælle alle jer der ude bag på skærmen, at det er på mandag jeg fylder de 18 år, som jeg så længe har frygtet, og i hvert fald IKKE set frem til… Jeg kan ikke stille så meget op. Vil så gerne være lille igen. Jeg orker ikke at skulle være voksen (der er meget jeg ikke orker)… Jeg gider simpelthen ikke at skulle have endnu mere ansvar. Men jer som læser mine blogge, ved allerede at jeg ikke glæder mig… Og hvorfor jeg ikke glæder mig… Der var endda nogen som kunne følge mig i det Ö… Men nu må vi se… skal ikke være forud indtagende… Det er jeg nu ellers rigtig god til at være. XD Tror jeg er så god at jeg kunne vinde en præmie…
Okay nu slutter jeg af ^^” for nu er jeg kommet til stadiet hvor jeg bar ævler om alting og ingenting. Det kan jo umuligt være fedt at sidde, og læse… Og det er egentlig temmelig ligegyldigt at sidde og skrive. Desuden er jeg snart færdig med at varme den dejlige varme suppe op. Når ja XD jeg er skam kommet hjem. Det tager ikke så lang tid at tage bussen fra AAU… Mmm… Mad… Og damn hvor var det godt med noget koldt vand :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.