Halløjsa :D Jeg vil gerne lige starte ud med en rigtig god ting. Jeg har oprettet en konkurrence, som handler om at man skal lægge en make up, med temaet “afrika”. På den måde kan man vinde ægte make up, som jeg så sender til videre med posten :D Der er et link til konkurrence i bunden. Er der mindre end 3 deltagere, bliver konkurrencen droppet, så skynd jer at tilmelde jer :D

Anden god ting… Som jeg lagde op til jeg ville fortælle jer her i går. Ser i… Mikkel har fået lejlighed :D Det er så mega fedt! Wuhu!… Well… Jeg flytter jo ikke med. Men jeg kommer til at være der, så tit jeg vil, som var det min også ^^, Det er bare så dejligt. Jeg glæder mig til at se den på søndag/mandag, hvor han overtager den. Damn… Lækkert…

I dag har jeg været ude og køre :D det gik sku fint. Skal også ud og køre i morgen… Klokken 9 X’D damn… Heldigvis kommer han her hen og henter mig, og så skal jeg nemlig ikke så forfærdelig tideligt op. Damn… Hvis jeg skulle nå ind til byen til klokken 9, skulle jeg bare herre tideligt op, for jeg har (klart nok) ikke kørekortet endnu, og så skal jeg jo tage bussen >.<” og det passer bare aldrig med noget som helst om lørdagen…

Jeg vil smutte :D Men husk at i kan deltage i konkurrencen som nu kører på min side… Der forekommer ægte præmier!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.