Jeg er mega sur lige nu… Det var forudsigeligt hvem der ville vinde. -.-” Ja, det er ikke engang slut endnu, men jeg ved at nummer 10 vinder. Men seriøst… Hvad er der specielt ved ham? Ja han synger godt… Men er jo bare som alle andre popsangre… EJ SERIØST!! Damn… Johnny Deluxe burde i det mindste have været med i semifinalen… Hvis bandet havde sundet imod det mest crappy band (som klart var “Sukkerchock med Dét det”) ville de da også helt klart have været i semifinalen… De ville også have vundet over Björk med Someday, selv om hun sang rigtig godt. Hvorfor er Grand Prix blevet sat sådan sammen?! Det er jo fuldstændig latterligt! Jeg er virkelig sur over det her… Grand Prix er ødelagt! I Grand Prix har man ikke semifinaler, og sådan noget. Der er noget som hedder “første runde” og “finalen”… OG IKKE MERE! >.<” ! Nej hvor var det snyd. Alle ville jo stemme på sang nummer 10, for den er så skide mainstream. Believe again… Min bare…

Nå… I morges var jeg ude og køre… Det gik rigtig godt :D … Ej… Kan slet ikke fokusere på at skulle skrive om noget lige nu. Er så irriteret over at Grand Prix er blevet ændret så meget. De har jo ødelagt “det gode gamle”, ved Grand Prix… Hmm… Jeg er ikke direkte sur. Bare irriteret. Og tv’et køre jo med Grand Prix tændt, så jeg kan rigtig abstrahere… Skide mainstream fænomen… -.-”

Nu vil jeg så smutte.. Inden min negativitet overfalder jer, og kvæler jer X’D haha! Husk nu forresten min fødselsdag på mandag. Jeg bliver skide 18 år “/ Hmm…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.