Well… Jer som ikke er her for første gang, kan nok se at jeg har lavet nyt layout. Ved ikke helt hvad jeg syntes om det. Det er lidt trist at jeg måtte skaffe mig af med det andet. Det var meget lysere og dejligere. Det er også den dumme, dumme baggrund. Den er alt for mørk… Og striberne… Passer overhovedet ikke ind. Baah… men ellers er det meget ok… Prøver at fixe det en anden dag.

I dag har jeg været hjemme. Jeg orkede ikke at tage i skole, for at have 3 damn timer. Så i stedet har jeg fået modtaget Bettes nye bur (hamsterbur), som er total giga stort. Så fik jeg samlet det, og fyldt div. ting der indi, og fik flyttet det herlige hamster over i buret. Det gamle bur vaskede jeg og smed ud i laden, så jeg kan bruge det, til at sætte bette der ind, når jeg gør det nye bur rent :D … mmm… Udover det, så var jeg ude og ride i dag. Gik rigtig fint. Var også på tide at jeg fik tid til det. Lady var lidt oppe at køre, men det er klart. Det blæste jo altså også en del.

Da jeg kom hjem smed jeg Lady på fold med de andre, og gik en tur med Mille (min hund). Det var pisse koldt, og da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg havde tabt min nøgle -.- (herligt)… Jeg gik så den modsatte vej af jeg kom fra… Dvs. ca. 3 km… blot for at erfare at jeg havde tabt nøglen heeelt i starten af turen XD … feeedt…. Men så fik jeg da noget ekstra motion… Har jeg da virkelig også brug for, efter al den gode mad her de sidste par dage. Jeg har jo fået spandevis af is, kage, (og ikke mindst guf XD hahaha) her de sidste 2-3 dage. Det er klammo nok… Men lækkert :D amme namme.

Jeg har også ryddet op på mit værelse, gjort rent, skrevet en rapport, skrællet kartofler, støvsuget det meste af huset, dækket bord, lavet det herlige nye design, fedet den foran tv’et, og msn’ed med Mox i dag… Så damn… hvor har jeg dog nået meget XD og hvor er meget af det, dog ekstremt intetsigende ;D …. Well sådan er det jo…

Kunne være super fedt med feedback på layoutet.. så skriv gerne i min gæstebog, eller ganske enkelt en lille comment til dette blog indlæg ^^,

Opdatering klokken 23:55: Baggrunden er nu ændret, og skønt den er grim, er den meget bedre end den sorte og grå.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.