Motorvej er lige noget for mig X’D

Først og fremmest vil jeg gerne have lov til at ønske Butterfly mange gange tillykke med hendes nye job :D Vi har alle sammen troet på dig hele tiden. Betvivl ikke det. Du har helt klart kompetencerne, og personligheden til det… Du er sikkert super nervøs for på mandag, hvor du sådan rigtig starter. Men bare rolig. Du kommer til at klare det super fint og vi er mange som står bag dig… klar til at støtte dig… Eller give dig et los i røven, hvis det er hvad du har brug for ;P haha… Det jeg overordnet har forsøgt at sige er, tillykke og held og lykke!

Mmm… Ja… I dag var jeg i skole. Vi har absolut intet lavet i dag. Jeg fatter det simpelthen ikke. Vi har 10,000 hjemmeopgaver for… Men… Vi laver ingenting i skolen. Tag nu fx. i dag. De 2 første moduler var Ks. Der lavede vi okay meget (vi har en genial lære, så der får alle heldigvis lyst til at lave noget)… Så havde vi en eller anden lalle time? Tror det var dansk… men aner det sku ikkke helt… Ihvertfald skulle vi over og besvare et spørgeskema om skolen, og klassen.. Jeg må indrømme jeg ikke kun havde positive ting at fortælle ^^” Ej… Der var heller ikke kun dårlige. Men et sund mix. Dog et par for dårlige ting ^^, … Mmm… Ja… Bagefter havde vi 2 moduler lal mere… Vi havde noget klasse samtale. Mange lære har klaget over vores klasse er larmende, og respektløs (pinligt). Well… Så skulle vi finde en løsning. Men det eneste der næsten kom på dagsordenen, var hvor dårlige lærene var ^^” det er en ond cirkel hahaha! Folk i min klasse (sikkert også mig) skal lære at tage imod konstruktiv kritik, og lade være med at tage alt personligt. Det er virkelig et at de store problemer i min klasse. Hvis der bliver sagt “Der er nogen bagerst som lamer ofte” går dem der ofte sidder bagerst i forsvars position, og begynder at svine personen der sagde det, og benægte det -.-” … Jeg syntes virkelig det er pinligt. Og når folk kommer med den der morale prædiken om at det vil de “fucking” ikke finde sig i, og så skal folk bare “lukke røven”, vrider jeg mig på deres vejne. Det er så pinligt! Ej!

Efter de to meget pinlige moduler blev vores NF time så aflyst -.-” (flot at vi ikke kunne have fået det afvide noget tidligere, så vi ikke skulle stå og stene, og rent faktis kunne have fået flyttet den sidste time op)… Nå… Ihvertfald stod vi så der… Og så fik vi jo så fritime. Der lavede jeg en smule på hjemmesiden ^^” Ja… Der er blevet ændret en del på sidebaren… Derefter havde vi matematik. Det var kun et modul, så vi nåede ikke mere end et par opgaver… Altså… Plain boring day…

Det eneste spændene der er sket i dag, er Butterflys ansættelse, og det faktum at jeg var ude og køre på motorvej i dag :D Damn hvor var det nice ^^” Ville ønske at man måtte køre hurtigere… (Man må kun køre 110 km/t her oppe ved aalborg, ellers må man normalt køre 130 km/t). Mikkel siger at jeg er en bølle… Kan nu bare godt lide fart. Oh damn! Fatter virkelig ikke at de fleste piger frygter det? Det var da alt for sjovt! Og mega, mega nemt! Nok det nemmeste indenfor at køre bil faktisk? O_o Alle havde bare sagt at det var mega svært, fordi det hele gik så hurtigt… Mmm… Det sværeste var faktisk når man kom ind til byen bagefter… Så blev man “fartblind”… Det var mega skummelt. Jeg følte ikke at jeg kom nogen vejne, og så kiggede jeg ned, og opdagede at jeg kørte 10 km/t for hurtigt Ö!! Dvs. 60… Så sænkede jeg selvfølgelig farten, og så følte jeg bare at bilen stod stille. Ej det var faktisk mega klamt >.<” Blev helt svimmelagtig af det…

Ej det var lidt usandt. Jeg har også set Mikkels lejlighed i dag :D Det var også bare super fedt. Den ligner den min storebror tidligere havde, på en prik. Der er bare en super lækker altan og alt muligt. Helt nyt køkken. Ej virkelig lækkert. Men nåede kun at se den i 20 min eller sådan noget, for så skulle jeg hen til min mors arbejde. Vi skulle ud og handle det sidste ind til min fødseldag på lørdag. ^^” Det er bare blevet mange penge. Ja jeg kommer kun af med 1100 for det eller sådan noget. Jeg er så mega forkælet X’D hvor mange får lige betalt en 18 års fødselsdag for 48 mennesker? ^^” JA! MIG! Wuhu! Jeg kan aldrig meget, så meget som tænke på at jeg ikke får nok ^^” Har jeg aldrig kunne… men nu ville det jo være direkte pinligt at få den tanke X’D haha…

Nu vil jeg smutte… Som sagt har jeg en del hjemmeopgaver jeg skal have færdig. Så nu er det bare om at komme igang -.-” Stress man. Syntes der forgår så meget om ørene på mig lige pt….

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.