I saw a creature, he sat and he held his own heart in his hands, and he ate of it. I asked him, “Is it good friend?” He said, “It is bitter. Bitter. But I like it because it is bitter… And because it is MY heart”

Jeg elsker film. Jeg elsker virkelig film, meget! Film er nok en af de mest geniale opfindelser. Det underholder. Især hvis det er gode skuespillere. Jeg fatter virkelig min interresse for film. Jeg elsker at sidde og betragte de forskellige klipningsmetoder, og effekter der bliver brugt. Jeg elsker at se skuespillerne som giver sig til det yderste. Jeg får helt gåsehud når Edward Furlong af sine fulde lungers kræft, i Wicked prayer, skriger ,,What have you done to me? You made me a fucking monster!”… Hvor er det nice… Det er lækkert! Apropro Edward… Grunden til at han er så spændene kunne også have noget at gøre med at det altid er ham der får de fedeste roller (Og det får han jo så nok fordi han er bedst.. erko går det ud på ét) :D… Jeg snakker meget om film for tiden, men det er fordi jeg nu endelig har lidt tid til rent faktisk at se dem. Tag nu foreksempel i dag. På vej hjem fra skole så jeg idag en af mine nye film. Brainscan. Og her til aften så jeg så Three Blind Mice. Hvor godt kan det lige blive? Jeg bliver helt munter ved at se på det. Især fordi begge film faktisk var forholdsvis ok…
Brainscan var den gyser jeg har fortalt om at jeg havde fået. Tror vidst at den er fra starten af 90’erne. Måske 94. Det vil jeg næsten tro. Gider ikke lige at tjekke op på det. Dovenskaben sejre. Brainscan minder meget om “Nightmare on Elmstreet” Sådan rent klipningsmæssigt, og på de sygt dårlige effekter (som bare er skide fedt, og en af grundene til at jeg elsker gamle gysere). Filmen er meget humoristisk (også ligessom Nightmare on elmstreet). Det er også typisk for de 90’er gysere :D Det er bare så mega fedt! Ej… Jeg elsker det virkelig bare. Man kan bare se hvordan de har forsøgt at lave en fed klipning, og kameravinklerne er virkelig forsøgt at blive så opfindsomme som muligt, men målt med nutidens film, er deres effekter bare nul og niks. Men syntes seriøst ofte at de er meget mere værd end nyere film. I de gode gamle får man i det mindste et ordentlig indtryk af hvordan “karakterene” i filmen er. Edward Furlong og T. Ryder Smith har helt klart de fedeste karakter i filmen… Det er teknisk set jo også dem der har hovedrollerne X’D men ja…
Three Blind Mice, var bedre end forventet. Jeg syntes desværre at der var et par lang trukne frekvenser der i. Men alle skuespillerne var rimlig okay. Kunne egentlig godt lide idéen med det. Syntes virkelig bare at det var synd at det ikke blev udpenslet noget mere, hvem den organisation som det hele handler om, var. Jeg syntes faktisk i det hele taget at det er ret synd at der ikke er noget endeligt opgør med skurken. Det er sådan lidt… bang, bang, død, slut… Men den sidste scene der er med i filmen er top nice :D Maha… Ja så er det fristene, hva’? …
Jeg syntes helt klart at begge film skal ses. Men Brainscan, tror jeg lidt kræver at man kan lide den slags, lidt gamle, halv dårligt lavede film. Men den er virkelig ret humoristisk… Three Blind Mice, er langt nemmere for folket at se tror jeg. Den er lidt mainstream. og hvis man ikke finder den interressant… så kan man jo sætte sig og savle over Edward Furlong X’D haha! Ja, eller Amy Hargreaves, hvis det er det man er til :D

Idag har været en ret så nem dag. Jeg er godt nok sygt forkølet, og hoster som bare pokker… men det har nu været en god dag alligevel. Sådan hurtigt fortalt stod jeg op klokken 6 som sædvanlig, og gjorde mig klar. Så tog jeg bussen i skole. Så havde vi to matematik timer (Som var kedlige.. hvad kunne man forvente? X’D), og så fulgtes jeg med Trice, F, og Rasmus op til bussen. Så ventede jeg dér i 3×45 minutter. Så smuttede jeg på bussen, og skrev lidt med Rasmus… Så kom jeg hjem, smed mine ting ind, og klædte om, og gik så direkte i stalden. Så lukkede jeg hestene ud (undtagen Lady)… Lady sadlede jeg op, og så red jeg i godt og vel 45 minutter. Hun var sku noget hysterisk da jeg skulle sadle hende op. Det er også lang tid siden jeg sidst har været ude og ride. Har ikke haft lyst. Har ikke følt overskud til det. Tror måske det er det gode vejr, som hjælper mig med at have lyst til at være lidt mere aktiv? nå… men da jeg så kom hjem, smed jeg Lady ud på folden. Så muggede jeg alle bokse ud, og strøgede, hentede vand, og gjorde i det hele taget klar til at hestene skulle ind om aften.

Da jeg havde ordnet alt der skulle klares i stalden gik jeg indenfor. Indenfor ryddede jeg op på mit værelse, og på mit badeværelse. Derefter gjorde jeg begge steder rene. Så gik jeg en tur med Mille (Min hund). Vi gik godt og vel 2 km tror jeg. Da vi kom hjem var hun stadig hyperaktiv >.<” … så støvsugede jeg hele huset. Slappede lidt af… Og lavede så mad. Det blev virkelig bare anti kreativt. Prøvede at lave en kødsovs med lidt grøntsager i, men i følge mig, smagte det ikke af en skid -.-” Hmm… Da vi havde spist hentede jeg hestene ind, og så satte jeg mig ind og så three Blind mice. Om aften hyggede vi så med kop kaffe… Og så er jeg sådan set her nu…

I morgen har jeg også et par ting jeg skal have ordnet. *dyb indåning*. Op klokken 6. I skole i 4 timer (kun matematik igen -.-“). Hjem til ryuzaki, som går under kodenavnet L (Mit hamster). Til teori om aften… Jaa… Skal faktisk ikke nå så meget XD Det er bare spredt over så lang tid at jeg ikke kan nå hjem og slappe af -.-” Det er mega træls. Skal nemlig først til teori klokken 19. Damn. Og det kan ikke betale sig hvis jeg skal tage bussen frem og tilbage. Hmm… Så er det godt at Mikkel har en lejlighed i Aalborg som jeg kan låne. Har jeg forresten nævnt at han er på studietur til London? Hmm.. Måske…

Jeg er træt ^^” Så begynder jeg at ævle om forvirrende emner (NEJ JEG ER IKKE TRÆT HELE TIDEN! hahaha)… Slut for her…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.