Dårlig nyt nummer 1: Jeg har haft en træls morgen. Dårlig nyt nummer 2: Mit Photoshop virker pludselig ikke mere, og det hjælper ikke at geninstallere det. God nyhed nummer 1: Jeg har været i tearateret og se et ok sjovt skuespil her til aften. God nyhed nummer 2: to af de film jeg havde bestilt er kommet.

Det var vidst lige overordnet ^^” havde en super, mega dårlig morgen. Tror ikke at jeg har haft sådan en dårlig morgen i … Årvis… Ikke fordi jeg var specielt ked af det. Nej lige modsat. Jeg følte mig fuldstændig tom indvendig. Mega uhyggeligt. Jeg var bare som en skal. Hele morgen er bar én stor sort klump for mit indre øje nu. Kan kun huske små lysglimt. Ingen tanker, ingen følelser… intet… Bare sort. Det var virkelig ubehageligt. Jeg vågnede først sådan rigtigt da jeg sad ved siden af Trice i klassen, og matematik timerne var ovre, og vi pludselig havde fri. Hmm. Men så kan jeg så også kun sige at mit humør blev bedre derfra. Trice og jeg tog på café. Det var total hyggeligt, og hun fik mig også i godt humør. Vi har det sku rigtig fint når vi er sammen :D Jeg er glad for, at Trice og jeg også kan snakke seriøst. Det er sjældent jeg føler at jeg kan gøre det, sådan for alvor med nogen. Der er selvfølgelig Mikkel, og Selma mv. men det er sku ikke mange…

Den anden dårlige nyhed var at mit photoshop pludselig ikke virkede… Og det gør det så ikke. Lige nu er det ikke et så stort problem, da jeg syntes jeg har så meget andet at tænke over. Men… Det bliver et enormt problem. Uden mit photoshop kan jeg ikke lave nye layouts til min hjemmeside >.<” Ja eller grafik i det hele taget. Jeg skal have skaffet mig et nyt. Måske er mit nuværende forældet? Jeg ved det virkelig ikke. Træls er det ihvertfald. Og noget skal gøres ved det, så snart, at jeg føler, at jeg har overskud og tid.

God nyhed ét, var at jeg havde været inde og se et skuespil. Faktisk er jeg først lige kommet hjem. Skuespillet handlede sådan overordnet om Aalborg og omegn, og om de folk der bor her. Jeg syntes virkelig at det var sjovt. Især fordi man bare kender de typer der bor her :D De lavede en rigtig god parodi på en bonderøv fra Vodskov. Man ser sku’ lidt sig selv i dem X’D Haha! Det var nice nok. Der var selvfølgelig også nogle mere seriøse scener, for ikke mindst et par halv poetiske scener. Det var lidt spøjst for en af hovedpersonerne var en fordrukken bums. Det var lidt fedt ^^” stykket hed forresten “Cimbrertyrens nosser”

Den anden gode nyhed var at to af de bestilite dvd’er var kommet. Det er The Visitation og Brainscan. Jeg regner med at se dem i morgen aften :D Dér skal jeg ihvertfald se Brainscan, for jeg har jo set The Visitation før. Jeg glæder mig helt vildt til at se Brainscan :D Det er jo en ældgammel gyser! Haha! Kan det blive ret meget bedre end dét? Nej… Wuhu…

Ellers skal jeg bare lige i skole i morgen i to timer, dernæst skal jeg hjem og rydde op og gøre rent på mit værelse. Derudover er der en masse jeg kan give mig til at gøre. Bliver helt træt ved tanken. Haha. Ej tror bare at det er fordi jeg er så træt i forvejen. Faktisk er jeg så træt at jeg vil lukke ned og smutte i seng.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.