Mine damer og herrer… Microcut DK nåede igår op på 200 kommentarindlæg. Lækkert. Det er rart at se at der er nogen som interressere sig for det jeg skriver om. Lige pt. er det nok meget uinterressant det jeg skriver om, men jeg har ikke ret meget “et liv” X’D haha! Ej… Jeg kan bare godt lide at fortælle om de ting som interressere mig, og lige pt. interressere jeg mig specielt for Edward Furlong, film, og ikke mindst Alice Nine. Men sådan er jeg jo desværre. Jeg bliver ofte besat af ting som jeg syntes er nice ^^” Haha. Så kan jeg ikke snakke om andet i en lang periode. Sådan er jeg bare. Haha! Nederen nok for mine venner!

I dag havde jeg fri klokken 12:00. Jeg tog med Fannie ind og så hende få lavet hendes tusch. Det gik hurtigt. Det så ud til at være ret smertefuldt ^^” Men ja. Jeg vil også gerne have den skide japanse kirsebærblomst på min fod. Men jeg får nok aldrig taget mig sammen. For at være helt ærligt vil jeg hellere have en tungepiercing eller en off-center piercing. Men så skal jeg spise i stalden >.<” Haha ej! Ved godt at jeg er 18 og sådan, men for at være helt ærlig, så sætter jeg mere pris på husfreden end et dumt hul i fjæset :D … Haha! Der er jo stadig visse regler når man bor hjemme. Ellers kan jeg jo faktisk stort set gøre som jeg vil…

I aften skal jeg til teori. For at være helt ærligt, så orker jeg ikke. Har været ved at hoste mine lunger op hele dagen. Det er simpelthen så anstrengene. Jeg kommer jo til at forstyrrer alle de andre, imens vi skal høre spørgsmålene til de forskellige tests vi skal gennemføre. Hmm. Jeg orker heller ikke at skulle ind til byen i det hele taget. Mine lunger, og min hals brænder. Det er ulideligt + jeg har hovedepine og er sløj i det hele taget samtidig. Men jeg er lidt nød til det. Skal snart til teoriprøve. Og så er jeg nød til lige at få øvet. For pokker hvor orker jeg bare ikke at dumpe “/ Har jeg heller ikke råd til. Hmm.
Heldigvis tror jeg at jeg kan køre med min mor hjem fra Aalborg i aften :D Det er bare karma. Det er rart. Så skal jeg ikke sidde i 35 minutter og vente på bussen. Hvis jeg altså er så heldig at jeg kan komme med hende ^^” Kryds for pokker fingre for mig…

Mit photoshop dur stadig ikke, så der er så mange ting jeg slet ikke kan få ordnet, som jeg gerne vil lave :/ Det er mega træls. Jeg har helt abstinenser over ikke, at have mit skide program -.-” Haha… Det er heller ikke et helt godt egn. ^^”… Nå… Det var det jeg orkede at sige. Jeg gider ikke være online mere. Jeg tror jeg vil sove lidt inden jeg skal til teori. Done…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.