JEG ER FUCKED’ UP PISSED OFF PÅ MIG SELV LIGE NU!! HVAD FANDEN HAVDE JEG GANG I?! … Og så til forklaringen.. Jeg har lige siddet og skrevet et halvt foredrag, som jeg ville ligge ud som en lille hyggelig blog… Tog mig 15 minutter, og var knap kommet halvvejs med bloggen.. og så.. var jeg så klog… at… *trommehvirvl*… lukke vinduet ned >.<” AARGH! Det der beskriver mig bedst lige nu må være… er sådan som der i understående film bliver reageret 1 minut og 1 sekund inde i filmen.. og derudover igen 4 minutter og 46 sekunder inde i klipper… og igen… 6 minutter og 36 sekunder inde i klippet!! (PAS PÅ!!! 7 minutter inde i klippet er der nøgenhed XD)

Wastedness… I kan nok regne ud at jeg har set lidt film… Siden i går klokken 23:14 eller hvornår jeg nu opdaterede i går aftes, har jeg set følgende film:

  • – Warriors of Terra
  • – Cruel World
  • – Detroit Rock Cíty
  • – Jimmy And Judy

Og så til en hurtig opdumering af filmene. Warriors of terra… Var… Elendig. Dårlig historie, dårlig filmning, dårlige effekter, alt var bare dårligt (undtagen Edward Furlongs præsentaioner der i). Cruel World. Der var nogle fede skæve vinkler på filmen. Men der var bare alt for meget som var plat, og set før. Desværre. Detroit rock city var mega grinern! Den var så ristet! Jeg grinede virkelig meget i den! på et tidspunkt var den så pinlig at jeg var nød til at holde mig for øjne X’D haha! Det klip regner jeg med at smide ind i en blog. Hvis jeg altså ikke bestemmer mig for at det skal være i denne ^^” … Hmm… Og så var der Jimmy og Judy som var… Total mega fed! Den var så fucked’ up, og wasted! Virkelig en mærkelig film! Den er filmet med håndholdt kamera hele vejen igennem, og den person det skal forstille der holder kameraet, er en af dem som deltager i filmen. Mega fedt. Den er syg, twisted, pervers… Virkelig klam og fed på alle måder. Jeg elsker den. Men der var måske nok et par intime scener jeg godt kunne undvære (eller 50) X’D haha! Klippet længere oppe er fra filmen. Den er virkelig fed. Den sætter tingene i perspektiv. Det med at være røv ligeglad og gøre som man vil. At elske hinanden begrænsningsløst… Kan kun anbefales. Men ikke for sarte sjæle ^^” Ikke fordi den er uhyggelig…

Og så til i dag. Ja… Jeg gider desværre ikke sige så meget, for jeg er mega træt, og jeg skal arbejde hele i morgen, men det kommer vi lige tilbage til. Først skulle jeg lige fortælle om min skole dag. Den var mærkelig. Vi lavede ikke rigtigt noget. Hmm. Og dog. Der skete det at pigerne igen er uvenner over noget -.-” Denne gang er en af mine veninder indblandet i det. Det er crappy. Så nu har vi girl fight igen, igen… Seriøst… Er det en børnehave vi går i? Hmm… Tjoo… Jeg er så slet ikke indblandet heldigvis :D Jeg opdagede det ikke engang fordi jeg sad og så filmen “Jimmy and Judy”. Det var Trice der lige fik prikket til mig og fortalt mig hvad fanden der foregik O_o hmm.. men det er så indviklet at jeg ikke vil til at udpensle det. Plus jeg ikke gider at støde nogen.. og af etiske grunde.. og ævl og bævl… (Og mest fordi jeg er træt)

Så hang jeg lidt ud med Rasmus, og Kiki efter skole. Vi tågede bare lige lidt. Rasmus skulle mødes med sin mor og lille bror inde i byen. Da vi ligesom mødte op med dem, smuttede jeg videre… Jeg tog bussen ud til Mikkels lejlighed… For at opdage at jeg ikke havde fået alle mine nøgler med, så i blandt dem jeg manglede… Var Mikkels nøgle selvfølgelig -.-” Så måtte jeg tage bussen tilbage til kennedy. Her sad jeg så en times tid og så “Cruel world”. Folk så lidt undrene på skærmen engang imellem ^^” haha!… Jeg føler mig som ham knægten fra Brainscan.. Freak er hvad andre må tænke.. små uhyggelig XD haha… ej… Da jeg ligessom havde ventet der en time, og set filmen færdig, tog jeg videre ud til mit arbejde. Så klædte jeg om, og mødte ind på arbejde i de 3½ timer. Og nu er jeg smadret… ^^, Og så er jeg så kvik at gå sent i seng?

I morgen kommer der nok ikke blog. I kan lige få min plan for i morgen at se, og så kan i selv gætte jer lidt til hvorfor jeg ikke kommer til at skrive blog:

  • 9:00 Møder ind på arbejde
  • 20:00 Har fri fra arbejde
  • 22:00 Tager til fødselsdag hos Trice (og det strækker sig jo så nok frem til.. Hmm.. Næste morgen…)

Ja… Det er meget overordnet… Men… ja… Ingen fritid til at blogge i X’D haha! Terrible!! omg omg!! :D

Nå nat med jer :D sov godt. Ellers gør jeg det for jer. For jeg er så smadret at jeg kunne sove på knive lige nu. Bla…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.