Nåe så kom der en blog alligevel. Det havde ingen nok forventet. Men der kan man bare se. Jeg overrasker jo bare alle. Riight. Ja det er faktisk lidt ærgeligt at der kom en blog, for det tyder bare på at jeg ikke kom til Trices 19 års fødselsdag. Det er jeg egentlig ret ærgelig over, men jeg føler mig virkelig ikke rask nok til at tage nogen steder, plus jeg har ondt i ryggen efter at have været på arbejde i 8½ time. Og, og, og så har jeg en masse ting jeg skal have ordnet i morgen. Blandt andet forberede mig til terminsprøven i NF -.-” og, fejre min mummis fødselsdag. Det sidste nævnte bliver hyggeligt. Min bror og hans kæreste kommer. Det bliver hyggeligt. Hmm…

I dag har jeg arbejdet fra jeg stod op, og så til klokken 17.30 ca… Så kom jeg hjem og spiste, og så, så jeg film. Living And Dying. Jeg er næsten færdig med den, men ikke helt. Den er ikke ret god. Der er 4 med der i, som virkelig spiller elendigt -.-“. Men så er der en som spiller genialt. Men jeg gider ikke engang til at nævne hvem, for i ved det sq allerede. Hmm. men som sagt har jeg ikke set den færdig, da jeg lige nu ser Kill Bill i tvet. Hold kæft hvor lader den til at være elendig. Jeg er allerede ultra skuffet. Det eneste jeg syntes er imponerende er klipningen, og stemningssætningen. Den er fantastisk. Men… Det var sku også det mindste jeg forventede af filmen, når det er Tarantino som er instruktør. Det er jo en af de ting han blandt andet er mest kendt for. Og så den der sære måde han i det hele taget formår at lave sine film… Normalt ville jeg syntes at det var en fed film hvis bare der så havde været bare et nogenlunde godt plot, men for at være helt ærligt syntes jeg ikke at det er særlig fedt indtil videre. Elsker godt nok film hvor “temaet” er hævn, men… Den her er bare… hmm… lidt lamt… Og… hende som har hovedrollen, syntes jeg ikke spiller ret godt (nej gider ikke til og undersøge hvad hun hedder).

Jeg har ikke noget at fortælle overhovedet… Jeg har jo ikke lavet en skid andet end at arbejde i dag. Hvilket i sig selv kan være meget fint, for så får jeg jo fat i lidt penge. Maha! Og penge! Det kan man altid bruge… Money, money, mooooneeeey!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.