Endnu en dag med fri klokken 12. Lækkert. Jeg er lige nu på vej hjem med bussen. Vi har lige forladt busterminalen her for 1 minut siden, så jeg skal stadig køre i godt og vel 30 minutter. Lidt et minus, men så får jeg da tid til at lave denne blog, og ellers lave lidt lektier – hvis der ellers er nok strøm på (hvilket vidst ikke er tilfældet i dag -.-” hæhæ). Jeg har været i skole fra 8.15 til 12.00. Derefter var jeg lige ude og handle. Har købt nogle rigtig lækre råvare. 2 bundter forårsløg, 1 pakke tomater, 1 agurk, rødt krølsalat, champignoner, salattern, og kyllingebryst. Jeg vil lave kyllingebryst paneret i rasp og rugkerner, med hasselbagte kartofler til. Der skal så også være en lækker salat der til, og så skal der være en ”kold sovs”. Håber det bliver godt. Det er sådan lidt et eksperiment. Altså det med kyllingen. Nu håber jeg resten af husstanden syntes det lyder som en lige så god idé som jeg syntes.

Jeg har det meget bedre i dag. I går havde jeg det desederet fysisk dårligt, over hændelsen om morgenen. Jeg havde ondt i maven, rystede, og følte konstant at jeg skulle kaste op. Tror det var fordi jeg var så chokeret, og at jeg aldrig har været ydmyget foran så mange mennesker før. Jeg følte mig virkelig dum, og mindre værdig. Hmm. Men det var jo bare ham der var primitiv. Lad ham om det. Min kørelære har været inde og klage over ham i dag. Politiet sagde at de ville tage fat i ham, da det ikke var første gang. Sikke en dum skid. Hmm. Men ja. Har snakket med Frede og hans sekretær/kone i dag. De har begge to været super søde imod mig, og virkelig gjort alt for at hjælpe mig i den her sag, og i det hele taget klaret det hele super professionelt. Endnu en god grund til at tage sig kørekort hos Damkier i Aalborg. De har virkelig ydet meget mere service end jeg tror nogen anden køreskole ville have gjort. Stort plus herfra…

I dag skal jeg hjem og skrælle kartofler, og så skal jeg lige have ryddet lidt op på mit værelse. Hvis jeg kan nå det, vil jeg også lige ud og ride i dag, tror jeg ;D Eller gå med Mille? Eller begge dele… Hmm… Skal i hvert fald lige have mugget ud i stalden, og gjort klar til at hestene skal ind i aften. Ellers skal jeg selvfølgelig lave mad. Senere i aften skal jeg så lige ind og have ordnet det med de papirer med Frede. Så. Det er ikke fordi jeg er ved at dø af overbelastning i dag.

Jeg har hovedpine  Ved ikke lige hvorfor. Måske skal jeg bare lige have noget at drikke når jeg kommer hjem, men jeg føler virkelig at mit hoved er ved at sige *KABOOOOM*. -.-” Godt at der nu ikke er så lang tid før jeg er hjemme. Så kan jeg lige få smidt bloggen ud på nettet, og så skal jeg ellers i gang med mine små gøremål… Tror jeg vil tage mig en lur det sidste stykke vej…

ZzzZZzzzZZzzz ….

… Hmm… Så er jeg hjemme ^^” Tror altså ikke jeg kommer ud og rider. Mine lår smerter nemlig stadig efter badminton i går XD Vi gik fuldstændig amok, Trice og jeg, og gav os 110%… Nu er mine lår total wasted. Og min røv. Damn… Hvilken smerte.

Glemte forresten at skrive en mindeværdig nyhed ned. I dag har vi fået karakter for vores terminsprøve i matematik. Det ser ikke for godt ud for nogen i klassen… Jo… én. Haha. Vores karakter var fordelt således:

  • – Der var 1 som fik -3
  • – Der var 15 som fik 00
  • – Der var 2 som fik 02
  • – Der var 6 som fik 4
  • – Der var 0 som fik 7
  • – Der var 0 som fik 10
  • – Der var 1 som fik 12

… ^^” Ja okay… Vi ligger ihvertfald nede i den forkerte ende af skalaen. Men jeg må indrømme at jeg var mere end lykkelig for mit 4tal! Jeg har altid haft svært ved matematik, og niveauet på HF er jo endnu højere end i folkeskolen. Derfor er jeg mere en stolt over at kunne få 4 :D Især fordi jeg virkelig syntes prøven var svær…

Opdatering klokken 15:00: Det må jeg sige. Det her er lidt vigtigt at få ind. Den sagkyndige som var blevet ret så sur på mig forleden… Ringede i dag og sagde undskyld! Ö … Det må jeg altså give ham. Han har indset fejlen, og snakkede pænt til mig. Han er fuldt ud tilgivet. Når en person kan gøre det, uanset hvor pinligt det er… Så har man altså mod. Og det kan jeg ikke andet end respektere ham for. Jeg er stadig ikke tilfreds med hans måde at reagere på, men jeg bager ikke nag. Danmark er alligevel ikke helt på spanden :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.