Hmm… Gider ikke skrive blog i dag :( Er ikke dumpet… Jeg fik slet ikke lov at komme op. Jeg havde overset at jeg manglede en underskrift fra min kørelære, til en af teoritimerne… Så jeg måtte ikke komme ind. Og ham manden råbte og skreg af mig, og kaldte mig en masse ubehagelige ting. Tænk at det svin er politimand?! Har fuldstændig mistet min autoritets tro… Der lå så også en masse mere i det. Men han har bare ingen ret til at behandle mig sådan. Det er fair nok at han ikke vil bryde reglerne… Men så skal han fandme heller ikke over for andre. Han lukkede 2 ind som havde glemt id!! Hmm… Min mor og jeg snakkede om at han måske troede at jeg var af anden etnisk herkomst, og simpelthen var racsist… Jeg bliver ofte spurgt om jeg er fra pakistan -.-” … Hmm… Jeg har aldrig følt mig så dårligt tilpas som efter denne oplevelse. Jeg brød fuldstændig sammen. Dumme idiot…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.