Det bliver en karma weekend :D Jeg glæder mig helt vildt til jeg har fri. Mikkel og jeg har lånt “Frøen” af Bøje. Det er en dejlig lille grønlig bil. Så nu har vi bil i dag/iaften, så vi kan komme ultra let frem og tilbage. Det er bare lækkert. Vi skal ud og handle direkte efter skole. Jeg tror vi skal have noget æggekage til aftensmad eller sådan noget. Senere skal vi så i biografen. Det bliver helt vildt godt. Har også bare glædet mig til at komme ind og se “mænd der hader kvinder“. Har læst bogen. Syntes bogen var ret okay. Ikke et af de bedste værker jeg nogensinde har læst. Men god nok. Filmen er skulle være bedre end bogen. Men nu får vi at se…

Lørdag bliver mindst lige så karma. Tobak og jeg skal godt nok rydde huset op og gøre det rent, men tilgengæld får vi lov til at låne 5 film i Blockbuster, som vi kan hygge med lørdag aften. Det er mega nice :D Så i dag skal jeg ind og låne en masse film, og så vil Bøje gerne punge ud som tak for hjælpen med huset. Dejlig deal… Glæder mig helt vildt. Det er lang tid siden Tjubak og jeg har haft en hygge dag sammen. Det er dejligt at kunne slå hjernen fuldstændig fra, og så bare stene film sådan en hel nat. Men okay… Kan så også godt lige se scenariet hvor hun falder i søvn klokken 00:00 som hun ofte gør X’D Haha! Så ligger jeg den halve nat og ser gysere alene. Men okay. Det gør jeg jo så ofte, så det overlever jeg jo nok. Men det er altså hyggeligst når man har en at snakke med, om filmen.

Søndag skal jeg øve teori, og lave lidt lektier, og om aften skal vi så ud og spise hos Mikkels far. Det bliver okay. Det er jo ikke fordi jeg er ved at dø af trang til at skulle derhen at spise. Det er mega hyggeligt. Jeg elsker bare at være alene med Mikkel og hygge os sammen, bare os to. Hmm. Men ihvertfald bliver det nok ikke så krævende. Hehe. Vi skal vidst bare tideligt hjem, for ellers kommer jeg altså aldrig op, og i skole næste dag…

Tænk at jeg skal være i skole i 3 timer mere i dag, fra at jeg skriver den her blog -.-” Det gider jeg bare ikke. Teknisk set faktisk 3 timer og 15 minutter. Hm… Jeg skal så godt nok have mediefag i de sidste 2 timer. Det er jeg glad for :D Elsker mediefag. Total afslappende, og total hyggeligt… Vi skal have skrevet vores manuskript færdigt. Tror vores film bliver rigtig god. Nu er Trice her så desværre ikke i dag til at hjælpe med at lave skidtet -.-” Så er det bare lidt ærgeligt, for så er hun ikke med til at tage beslutninger om hvordan manuskriptet skal være, og jeg gider altså ikke ændre i det senere hen… Basta! …

Jeg vil slutte nu… og poke lidt til Rasmus! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.