Så er det lørdag. Den bedste dag i ugen. Jeg har knoklet hele dagen med at gøre huset rent, sammen med Tobak. Vi har også hjulpet til udenfor. Vi er igang med at gøre klar til at lave garage. Nu er vi så alene hjemme. Bøje er taget op i sommerhuset hvor min mor og nogen af deres venner er. De har det sikkert hyggeligt. Tobak og jeg har det ihvertfald hyggeligt. Vi har set film lige siden Bøje tog afsted klokken 16:00. Indtil videre har vi set “Jimmy and Judy”, “The Visitation”, “Dude, where is my car?”, “og så er vi igang med at se “The Black Widow”. Den virker ikke så god… Mange… Meget lang, og fuldstændige meningsløse scener. Kan ikke helt finde ud af om det skulle være en gyser eller hvad filen det er? Hmm…

Jeg har ikke så meget at sige. Jeg vil helst hygge videre med Tobak, og jeg kan egentlig ikke koncentrere mig om at skrive blog, samtidig med at jeg ser film. Jeg bliver helt forgabt i filmene, selv om de muligvis er dårlige ^^” Hmm.. Bye, bye, bye…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.