Jeg har ikke meget at sige i dag. Men jeg vil komme med en hurtig, og meget pinlig konstatering… Jeg gik 6 km med Mille i dag, i et meget rask tempo, og… Her kommer den pinlige del… Fik sidestik XD Haha! Hvor pinligt er det ikke lige? Det tyder bare lidt på at jeg er i elendig form. Jeg skal til at igang med noget. Sidste gang i idræt spillede vi også badminton, og jeg gav mig godt nok 110%, men jeg fik mega ondt i mine lår i 2 dage efter! Det er altså stadig ikke for godt… Så nu har jeg bestemt mig for at jeg vil gå et par ekstra ture med Mille, fremfor at det altid er mor der skal gøre det.

Hmm. Dårlig nyhed mere. Jeg har forelsket mig i en masse tøj X’D og er faktisk kommet til at vinde 2 trøjer fra henholdsvis Japan og korea, på ebay. Jeg kan lige smide et par billeder ind, når jeg engang modtager dem. De er virkelig fede, og lidt unikke. Man kan ihvertfald ikke købe dem her i DK. Nu må vi se om jeg vinder den 3 trøje. Det ved jeg om 15 timer. Det håber jeg. Har nemlig fået alle tre, rigtigt billigt så. De asiatiske priser på tøj er bare vildt lave, i forhold til vores priser for modetøj, her i europa. Hmm…

Jeg vil slutte nu, for jeg vil til og i seng. Ellers kan jeg mærke at jeg ikke orker skolen i morgen ^^” Hæh. Det bliver også hårdt med 2x kemi timer og 2x biologi. Så er der så lige engelsk. Damn. Dødens pølse… Suk… Men er der ikke noget at gøre ved… Godnat… Hov forresten. Herligt at vi stiller til sommertid nu. Så må sommervejret også bare gerne lige tage sig sammen og komme! Ö

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.