Godmorgen! :D Det er en fantastisk morgen, her til morgen. Der blæser overhovedet ikke her hvor jeg bor mere, og det er ikke ret koldt. Sådan tilpas kølligt. Jeg har været oppe i ca. en time nu, og på den time har jeg været ude og fodre heste, og sætte dem på fold. Jeg har også fået hældt foder og hø op, til når de skal ind i aften. Derudover har jeg fyldt deres vandspande, og strøet med halm. Så teknisk set er alt klar til når de skal ind i aften. Det er dejligt at være færdig med det nu, så er Bøje fri for at skulle stå og ordne det i aften når han er træt… Jeg er jo på arbejde i aften som jeg er hver tirsdag, så jeg kan ikke komme til at hjælpe ham. Så håber jeg at han er sød at hente mig i Gudum i aften (som han plejer) når jeg kommer med bussen, ellers skal jeg jo gå 3 km, og det har man altså ikke lyst til klokken 21.00 i aften, når man lige har været på arbejde ^^”

Af planer for i dag har jeg som følgende. Her om lidt vil jeg gå en tur med Mille, da vi alle er sent hjemme, så der ikke er rigtig nogen der kan få tid til at gøre det senere. Derudover har jeg jo altså også godt af det. Har taget to kilo på X’D damn… Jeg er ved at blive en flodhest. Jeg kan bare ikke stoppe med at spise usundt. Jeg er afhængelig. Hmm. We are drifting away from the point. Når jeg har gået med Mille, vil jeg lige lave lidt havregrød, og derved få noget morgenmad, og så skal jeg sådan set bare i bad, og gøre mig klar til at tage bussen klokken 10.28.
Så skal jeg være i skole fra klokken 11.35 til klokken 12.00. Uha, det er overhængende lang tid! Det tror jeg virkelig ikke at jeg overlever! *rallelyde*… Jeg håber den sarkasme var tydelig nok ^^” Haha… Det er jo ikke altid lige nemt at tyde sarkasme i en skreven tekst. Men ja. Jeg skal være i skole i hele 25 minutter. Føler virkelig at det er spild af tid at sidde i en bus i 30 minutter, for at komme ind og være i skole i endnu kortere tid. Men sådan er det jo bare.
Efter skole skal jeg lige op og betale mit buskort (og ja… jeg skal bare ligge ud, for jeg er så forkælet at min mooaaar betaler for mit buskort ^^, haha!). Og så skal jeg ellers hjem til Mikkel og øve teori. Men jeg kan så ikke være der så længe, for jeg skal møde ind på arbejdet klokken 15.45 -.-” Gud hvor gider jeg ikke i dag. Men sådan har man det vel altid når man skal på arbejde. Men det er da meget rart at tjene lidt penge! Og jeg må sige at det kun gør en endnu mere fristet til at arbejde når man jo lige har fået løn i dag :D Lækkert. Endnu en ting som gør denne morgen rigtig god.

Men nu skal jeg ikke snakke hele min morgen væk. Jeg skal ud og gå med Mille. Jeg skal nemlig også have ordnet nogle småting, som fx. lige at få pakket min taske, så den er klar til at jeg skal på arbejde (skjorte, nøgler osv.). Bye bye :D Hvis der sker noget spændene i dag, skal jeg nok smide det ind i bloggen. Forresten vandt jeg auktionen om den hvide tunika længest til venstre, her til morgen. *lykke*

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.