… Jeg dumpede teoriprøven her til morgen… 6 fejl… Virkelig surt. Jeg var oppe i NX prøven (tror jeg den hedder?) som er den sværeste teoriprøve de har. Det er en teoriprøve som de engang imellem hiver frem, hvor der er 80% der dumper ved. Så er det ligessom til at leve med…

… APRILSNAR!!!…

… I troede vel ikke på den? X’D selvfølgelig bestod jeg da! Alt i det overstående var sandt… udover at jeg ikke dumpede, og at jeg altså derved kun havde små 2 fejl! Så det var jo vældig fedt. Er super glad for det. Det var også en ret rar fornemmelse at alle var så stolte af mig, må jeg indrømme. Min mor var så stolt at vi fik rigtig god aftensmad i aftes, og at vi skal have kage senere :D Amme namme. Jordbærkage. Dejlig sommeragtig.

Apropro sommeragtigt, så har der jo været super dejligt vejr. Da Mummi og jeg kørte hjem omkring klokken 16.00, var der 15 grader! Ö det var bare så lækkert. Plus at solen skinnede, så det gav ligessom anledning til at jeg kunne bruge mine skønherlige solbriller :D Det er da bare ynglings tidspunkt, for de er store nok til at gemme det halve af ens fjæs ^^” Maha… Det var så lækkert da Trice og jeg sad på en bænk på nytorv. Vi sad direkte i solen, og betragtede folk der gik forbi. Det var virkelig karmatisk… Faktisk har hele min dag været ret karmatisk. Ført teoriprøven, som gik overraskende godt, så skole, og så afslapning. Har også fået dyrket motion igen i dag :D Gik en rigtig god tur med Mille i det herlige vejr. Det er altså noget mere fristende at være ude nu hvor der er så godt vejr, end når det regner blæser, og jeg ved ikke hvad X’D Baah…

Jeg vil smutte igen. Jeg skal igang med det manuskript, som jeg skal have lavet til i morgen. Det er et som vi skal bruge i mediefag i morgen. Vi skal lige have tjekket op på det, inden påskeferien nemlig. Hmm…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.