Jeg har haft rigtig meget stress det sidste stykke tid. Over hvad? Jo, på onsdag skal jeg til Frankrig med John og Bente, og resten af den dur, men jeg har ikke kunne få byttet min vagt som ligger om lørdagen, i den tid jeg er i Frankrig. Ingen har ville/kunne tage denne vagt, før jeg tilbød dem 50 kr ekstra i timen. Det kostede mig altså 400 kr at komme af med vagten :( men det må turen jo også være værd så. hehe… Gæder mig helt vildt. Især til at skulle til disneyland! Ö ej… Jeg glæder mig virkelig som et lille barn! Jeg glæder mig også til at shoppe. Jeg skal have sko! Det bliver dejligt, for i Frankrig har de nok rigtig mange flotte sko i størrelse 36. Det er altså et problem at have små fødder i dk -.-” Det jeg hovedsageligt vil kigge efter er nogle brune lædder støvler uden hæl. Jeg har nemlig også problemer med at få støvler i DK, fordi mine leg, ikke er så bredde… well… Nu får vi at se. Har bare en forstilling om et outfit her til sommer, med sådan nogle brune lædderstøvler. Det kan ske det bare er en åndssvag idé…

Nå men i dag har været en rimelig problemfri da. Endelig har jeg fået byttet den skide vagt, så nu kan jeg endelig slappe lidt af. Jeg kan ikke sige andet end at jeg virkelig glæder mig til i morgen, hvor vi får påskeferie. Det er bare så super lækkert. Jeg skal bare lige arbejde på tirsdag, og så er der ellers ikke andet skole og arbejde resten af ferien. Hvor godt er det ikke lige? :D Jeg glæder mig ihvertfald til det, og ser virkelig frem til også at få lov at slappe lidt af. Det kan jeg jo gøre hele vejen til Frankrig. Det må da være et plus ved at jeg ikke har fået kørekortet helt endnu? Ej jeg ville faktisk gerne have kørt noget af vejen. Jeg er jo i det der stadie, hvor noget af det bedste i verden er at få lov at køre bil X’D haha! Men det går jo nok over engang, ikke? Når man har skulle køre lidt for meget rundt med sine venner… Må Mikkel kende alt til, når han konstant skal køre rundt med mig XD

Jeg har sådan set kun én nyhed i dag. Den berygtede ‘Virus’, som herver min hjemmeside, med at skrive lamme kommentare til mine blogs, og stille mærkelige spørgsmål i min a&a… Ja det er Anomox jeg snakker om… Hun skal være gæsteblogger her på siden et par dage i påskeferien! :D det er noget i skal se frem til, for Mox, er ca. lige så lam som mig. Hun har nogle mærkelige idéer… Men det er forståeligt… Hun er jo også ca. kunstner… De er mærkelige… (right in your face, Mox)… Og wow… Det bliver ikke Mikkel denne gang.. Så der kommer rent faktisk en gæsteblog denne gang (for der var jo en som glemte det da jeg var på skiferie!! Ikke Mikke?!)… Men Mox har så erklæret at i ikke skal regne med at der bliver skrevet blog hver dag (Ja det er jo ikke alle som er lige så gode som mig *pudse glorie*)…

Okay. I dag har jeg faktisk oplevet noget hyggeligt X’D hvordan kunne jeg glemme det? Mikkels mor og hans søster var her hjemme at spise. Så fik vi kylling (surprise), og hyggede os. Det var vildt lækkert, og vildt hyggeligt. Vi fik ihvertfald grinet en masse. Jeg kan virkelig godt lide Mikkels familie. De er så herlige.

Nå nu vil jeg slutte. Jeg har også et par ting jeg skal have ordnet (bla. have fundet et nyt rpg til Mox og jeg, så jer der har forstand på den slags, må meget gerne sende et link til et hvis det er, at du kender et godt et).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.